Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B5] Zmiana balansu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam małe pytanko czy jest mozliwosc zminy balansu w radiu "gamma" ?

pict00306jf.jpg

jak tak to jakas kombinacja przyciskow ?? prosze o pomoc...

Opublikowano

Tak jest, tam gdzie masz pokrętła "Treble" i "Bass" i to o ile dobrze pamiętam jest pod "bass" - musisz go wycisnąć (wtedy możesz zwiększać lub zmniejszać bass) a gdy go jeszcze pociągniesz do siebie (jakbyś chciał go wyjąć, poczujesz takie przeskoczenie - takie 2 w 1, bass i balans :smile: ) wtedy ustawiasz balans...

Opublikowano

Dzieki :) jechalem ostatnio z siostra i szwagrem i ta zaczela sie pluc zebysmy muze na przod wrzucili i tu mialem problem... to juz nie pierwszy raz, a instrukcje do radia mam tylko cala po niemiecku i nic nie czaje z niej :P

Opublikowano

fajna nakladka na kiere :wink:

Opublikowano

thanks :) duzo widzialem takich w Audi i BMW... wygodna jest i jak sie przetrze to kupie sobie taka :)

Opublikowano
thanks :) duzo widzialem takich w Audi i BMW... wygodna jest i jak sie przetrze to kupie sobie taka :)

no jak dla mnie to tylko skóra na kierownicy :mrgreen:

Opublikowano

Witam mam to samo radio co na zdjęciu opanowałem te przyciski treble i bas no ale mam problem tam gdzie pisze gala jak wyciągnę przycisk to ustawiam "treble" natomiast jak pociągnę jeszcze to jest gala ale jak kręcę to nic się nie dzieje! czy ktoś ma na to rade i czy to powinno działać??