Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

padniety 8 termostat

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niestety pompa pędzona jest paskiem rozrządu , a do ustawienia potrzebne są blokady .

Opublikowano

Hmm zobacze postaram sie sprowadzic chlodnice, wymienie i moze cos pomoze a nagrzewnica jak jest zapchana to moze powodowac ze bedzie sie grzał ? w sesie czy bedzie lapal temperature tak jak teraz to robi ??

a i bym zapomnial czy moge sama chlodnice wody wymienic ?

Opublikowano

Nagrzewnica jak zapchana to brak ogrzewania , przegrzewać się nie powinien , chłodnice możesz wymienić , albo spr. wypłukać , choć ja stawiam na termostat . nie otwiera się i silnik się przegrzewa.

Opublikowano

Ok dziekuje za informacje jutro pojade do servisu audi i niech mi sprawdza co go boli oczywiscie napisze co belgusy na to powiedza

---------- Post dopisany 19-06-2014 at 16:33 ---------- Poprzedni post napisany 18-06-2014 at 22:28 ----------

Witam własnie nie dawno wrucilem z servisu i powiedzieli mi ze sa trzy rzeczy ktore to powoduja 1 pompa wody 2 termostat 3 uszczelka pod glowica ale zeby sprawdzic dokladnie co to jest trzeba zostawic na noc u niech i koszt takiej operacji okolo 250 euro to mysle ze lepiej bedzie lawete zamowic i do polski. Moze ktos z was ma jakies namiary pewna i nie droga lawet do Woj. Pomorskiego dokladnie okolice Szczecinka

Opublikowano
  • Autor

siedzisz za granica i 250 Euro ci szkoda?? bez przesady

Opublikowano
Mam pytanie bo tu kolega pisał ze powinien przy 102 c wystartowac drugi wiatrak od klimy a u mnie na wskazniku wychodzi poza 90 trzymajac sie ten pierwszej kreski na prawo na klimatroniku pokazuje 109/108 na postoju sprawdzilem wszystkie bezpieczniki i sa OK dopiero jak wlacze klime to wiatrak sie załancza ale i tak temperatura jest taka sama jak i na zegarze i na klimatroniku dziwne to wszystko. I oczywiscie jak dodam gazu to slychac wisco

---------- Post dopisany 17-06-2014 at 15:59 ---------- Poprzedni post napisany 16-06-2014 at 20:19 ----------

Witam jeszcze raz mam taki problem i nie mam pojecia co moze byc tego przyczyna dzis odpalilem audi normalnie nagrzal sie do 90 stopni odtworzyl sie termostat bo dolna rura byla ciepla pozniej sie przejechalem okolo 2-3 km i temp zaczela rosnac nawet do 117 stopni oczywiscie dolna rura byla goraca prawie tak sama jak i gorna i jeszcze bardziej sie zdziwilem jak wlaczylem na maxa ogrzewanie w samochodzie a tu zimnym dmucha klima jest wylaczona wie ktos moze o co moze w tym chodzic?

http://s2.postimg.org/47xtwhyb9/IMG_20140617_154013.jpg

http://s28.postimg.org/uzx8zmibt/IMG_20140617_154302.jpg

Jak nie bylo ogrzewania to ci sie zapowietrzyl, trzeba bylo sprawdzic weze od nagrzewnicy, jesli były zimne to masz problem.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam W audi byla nie sprawna pompa wody po wymianie wszystko smiga jak należy ;)