bongod Opublikowano 5 Stycznia 2014 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Witam Dziś chcąc kupić pękniete gumowe kolanko idące z metalowej rury odmy do tej szerokiej rury gumowej zauważyłem ,że zamiast kolanka powinna być tam prosta rurka wg etki . I teraz jest akcja nie wiem co mam na ten temat myśleć . Jakieś sugestie?? Rurka metalowa odmy ma nr pasujący do mojego silnika czyli bfb ale układ tego kolanka jest jakby z avj
Dev Opublikowano 5 Stycznia 2014 Opublikowano 5 Stycznia 2014 nie patrz na ETKE, to program informacyjny w wygladzie czesci ważny jest ori nr
bongod Opublikowano 5 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 5 Stycznia 2014 ok czyli rozrysowany układ odpowietrzenia silnika z nr bfb w etce nie musi się pokrywać z wyglądem faktycznym ? Dobrze zrozumiałem?
Dev Opublikowano 5 Stycznia 2014 Opublikowano 5 Stycznia 2014 on bedzie sie pokrywał ale czesci nie beda tak samo wygladac w ETCE jak i w Twoim aucie
bongod Opublikowano 5 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 5 Stycznia 2014 nie myślałem , że aż tak zamiast kolanka pod kątem prostym w etce jest całkowicie prosta rurka więc nijak się ma to i do wyglądu i do numeru . Miałem poprostu nadzieje że najpierw kupie a potem wymienie ale widze że muszę wyjąć i sprawdzić nr organoleptycznie . Dzieki za pomoc.
Rekomendowane odpowiedzi