ZAPi Opublikowano 6 Stycznia 2014 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Witam potrzebuję nr osłony do przewodów które idą w plastikowej rurce pomiędzy karoserią a klapa w sedanie w wersji RS4 B7 od zwykłego różni się ona miejscem na sprężynę zawiasów mam nr osłony prawego zawiasu ( 8E5 971 822 A ) potrzebowałbym nr lewego i cenę, z góry dziękuje za odp i pomoc
kuba9001 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Opublikowano 7 Stycznia 2014 o ile się nie mylę to 8E5 971 821 C ale ceny nie znam
ZAPi Opublikowano 9 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 9 Stycznia 2014 o ile się nie mylę to 8E5 971 821 C ale ceny nie znam Dzięki miałeś rację to ta część, koszt 16 zł z jakimś ogonkiem już zamowilem
kuba9001 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Opublikowano 12 Stycznia 2014 z cena nie chciałem strzelać bo nie wiem czy mi ETKA dobrze pokazuje
ZAPi Opublikowano 12 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 12 Stycznia 2014 teraz tylko czekam na nowe teleskopy, guzik wyrezałem już niewidoczny w drzwiach kierowcy w wlanym zakresie od otwierania i będę miał pełną funkcjonalność zawiasów rs'owych . Dzięki za pomoc
kuba9001 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Ja muszę u siebie zrobic guzik ale ten ori z panelem w drzwiach tylko nie mam kiedy bo zimno na dworzu
ZAPi Opublikowano 12 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 12 Stycznia 2014 Ja muszę u siebie zrobic guzik ale ten ori z panelem w drzwiach tylko nie mam kiedy bo zimno na dworzu a co to za problem boczek ściąga się z 5 minut zabierasz do domu i w ciepłym sobie robisz W moim przypadku zastosowałem płaski przycisk wklejony (miał oryginalnie już taśmę dwustronną 3M) od wewnętrznej strony schowka drzwi w miejscu czerwonego kółka na zdjęciu wiec go nie widać a jest i działa
kuba9001 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Opublikowano 12 Stycznia 2014 wiem boczek to chwila tylko ze mam boczek bez alarmu i muszę go tam wyciąć na panel itd i jakoś nie chce mi się zabrać za to już z pół roku się zabieram odkąd założyłem zawiasy ale nie mam czasu na nic + ta pogoda
Rekomendowane odpowiedzi