audib8 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Czy ktoś z was robił? Jakieś spostrzeżenia czy warto? W planach jest zakup mat bitumicznych i podklejenie ich pod nadkolami.
Kamyk Opublikowano 7 Stycznia 2014 Opublikowano 7 Stycznia 2014 ale w jakim celu? co tam chcesz wygluszac ?
audib8 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2014 podczas jazdy przeszkadza mi szum opon, szczególnie siedząc z tyłu słychać to wyraźnie,
Gibons Opublikowano 7 Stycznia 2014 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Jeżeli już chcesz wygłuszać nadkola to nie matami. Kup sobie masę wygłuszającą. Coś takiego: STP MASA MATA WYGŁUSZAJĄCA NADKOLA NADKOLI PODŁOGI (3849578530) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Matami możesz zrobić tylny bagażnik np
Kamyk Opublikowano 7 Stycznia 2014 Opublikowano 7 Stycznia 2014 podczas jazdy przeszkadza mi szum opon, szczególnie siedząc z tyłu słychać to wyraźnie, siadaj na miejscu kierowcy
kiko79 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Opublikowano 7 Stycznia 2014 podczas jazdy przeszkadza mi szum opon, szczególnie siedząc z tyłu słychać to wyraźnie, na Twoim miejscu pomyślałbym o zmianie a4-ki na coś jednak bardziej wyrafinowanego. Albo prościej - zmień opony
audib8 Opublikowano 9 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 9 Stycznia 2014 spróbuje tą masą, jedni lubią modyfikować i wrzucać bajery a ja wolę udoskonalać w sensie technicznym
Maciek1281 Opublikowano 5 Czerwca 2020 Opublikowano 5 Czerwca 2020 Witam. Czy brak tych mata lub zle ulozenie moze powodowac szum w drzwiach
Rekomendowane odpowiedzi