bobw Opublikowano 8 Stycznia 2014 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Mam pytanko czy radio chorus montowane w audi a4 b8 obsługuje zmieniarkę CD i czy np można podłączyć do niego emulator zmieniarki USB? Bo jakiegoś włącznika AUX to ono nie ma na zewnątrz.
wrclaguna Opublikowano 8 Stycznia 2014 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Pasuje sprawdzic czy w kodowaniu 56 Radio jest taka opcja do odznaczenia Mozesz dac AMI po CAN
bobw Opublikowano 8 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 8 Stycznia 2014 A może ktoś powiedzieć jakie powinno być kodowanie w kanale 56 aby działa zmieniarka??
wrclaguna Opublikowano 8 Stycznia 2014 Opublikowano 8 Stycznia 2014 A może ktoś powiedzieć jakie powinno być kodowanie w kanale 56 aby działa zmieniarka?? A jest wogóle dostepna ? bo ja nie widze nawet w ETKA
bobw Opublikowano 8 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 8 Stycznia 2014 No właśnie! czy te radio obsługuje zmieniarkę? chociaż ma ono wejście 12pin na zmieniarkę, a może ktoś z form ma podłączoną zmieniarkę do tego radia? Jutro jeszcze sprawdzę w kodowaniu 56 co tam można odznaczyć
wrclaguna Opublikowano 8 Stycznia 2014 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Jak juz to mozna włozyc AUDI MUSIC INTERFEJS
Fido Opublikowano 8 Stycznia 2014 Opublikowano 8 Stycznia 2014 czy te radio obsługuje zmieniarkę? Jak to Chorus III to obsłuży.
wrclaguna Opublikowano 8 Stycznia 2014 Opublikowano 8 Stycznia 2014 W CONCERCIE/SYMPHONY spotkałem sie z AMI AMI sa przeciez tez po CANIE U ciebie jedynie AUX pewnie mozna pociagnac
bobw Opublikowano 8 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 8 Stycznia 2014 Radio to takie jak na zdjęciach a co, do AMI to trochę drogi interes jak na razie. Dlatego na początek szukam zmieniarki lub emulatora zmieniarki. A potem zobaczymy;) .
ziomek1988 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Sam jestem ciekaw, też mam chorusa i z jedną płytą jeszcze cd to o kant d*py... ;-/ Zamówiłem concerta, to w serwisie nie zdjęli mi ochrony komponentu, że niby radio lewe ale wyskakiwało im coś z immo. Kolejny raz radia nie kupiłem. TAK BTW. W TYM CHORUSIE DZIAŁA CI PRZYCISK CAR CZY JEST NIEDOSTĘPNY?
bobw Opublikowano 9 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 9 Stycznia 2014 No jak na razie w kodowaniu 56 zaznaczyłem opcje AUX i teraz włączając MEDIA mam wybór CD czy AUX. Może jak zdążę to dziś spróbuje podłączyć emulator zmieniarki i zobaczymy co ten CHORUS jest wart:) A co do przycisku CAR to tez go wieczorem sprawdzę
ziomek1988 Opublikowano 10 Stycznia 2014 Opublikowano 10 Stycznia 2014 I jak tam wyniki badań i prób? )
bobw Opublikowano 10 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 10 Stycznia 2014 Na razie próby nie powiodły się ale tez nie wiem czy to wina zmieniarki czy tez radio nie współpracuje ze zmieniarką. W przyszłym tygodniu będę sprawdzał zmieniarkę czy ona jest sprawna i zobaczymy. A co CAR to działa. Jest tam kilka funkcji. Natomiast jeśli będzie włączone CAR i SETUP to tylko wyskakuje jakiś dziwny komunikat. O dalszych próbach poinformuje:)
Fido Opublikowano 10 Stycznia 2014 Opublikowano 10 Stycznia 2014 Może zmieniarka nie jest kompatybilna. Emulator XcarLink musi działać.
bobw Opublikowano 10 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 10 Stycznia 2014 Ja stawiam że coś jest nie tak ze zmieniarką emulatorem- mam XCARLINK, ponoć ma być kompatybilna, ale to juz sprawdzę lub wymienię (jeśli sie da:)) na inną w przyszłym tygodniu.
bobw Opublikowano 10 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 10 Stycznia 2014 Nie w GATEWAYU nie, a co tam trzeba by kodować?
wrclaguna Opublikowano 10 Stycznia 2014 Opublikowano 10 Stycznia 2014 Kazdy dodatkowy sterownik odznaczmy w GATEWAY 19 INSTALATION LIST
bobw Opublikowano 10 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 10 Stycznia 2014 No to wiem - że sterownik. Ale co mam odznaczyć? zmieniarkę? tam nie ma takiej funkcji
Rekomendowane odpowiedzi