misha1982 Opublikowano 9 Stycznia 2014 Opublikowano 9 Stycznia 2014 Witajcie. Po kilku dniach spędzonych w garażu i urzędach nad Audi udało mi się porobić kilka fotek (kalkulatorem) : A tutaj udokumentowałem pierwsze mody wg forum: 1. Ułamany zawias w drzwiach schowka - naprawione 2. Ułamana dźwignia od kierownicy powietrza - naprawione 3. Mod odmy - sitko w czwórniku, osobny wąż z gruchy do dolotu i zaślepiony czwórnik do dolotu + czyszczenie dolotu - zrobione 4. Ułamane zamykanie schowka na trójkąt - naprawione 5. Rozrząd wymieniony + płyny + filtry 6. Czyszczenie silnika + kosmetyka auta. Plany: - większe alu na lato w kolorze (białe lub czarne) - obniżenie auta minimum o 30mm - LPG - odblokowanie FIS
jozek726 Opublikowano 9 Stycznia 2014 Opublikowano 9 Stycznia 2014 A pokazales zonie gdzie ma olej wlewac jak zbraknie ?
Udała30 Opublikowano 9 Stycznia 2014 Opublikowano 9 Stycznia 2014 A pokazales zonie gdzie ma olej wlewac jak zbraknie ?
Rabbi Opublikowano 9 Stycznia 2014 Opublikowano 9 Stycznia 2014 A pokazales zonie gdzie ma olej wlewac jak zbraknie ? złośliwce
misha1982 Opublikowano 10 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 10 Stycznia 2014 Żona przyzwyczajona do - 30 i łykania oleju, dotychczas jeździła z 1.4 16v na pokładzie: A co do oleju to narazie brak oznak pobierania go, może zrobione tylko 500 km ale sprawdzam i jest max, a była i autostrada i energiczna jazda po trasie. Zobaczymy z czasem, ale jak coś to olej wie gdzie lać. Zapisałem się na akcje serwisową w Audi na sprawdzenie cewek zapłonowych bo auto podlega i przesiałem wczoraj korek od wlewu paliwa Akcja serwisowa zaliczona i wymienione wszystkie 4 cewki w ramach 28E9.
Rekomendowane odpowiedzi