e9matic Opublikowano 14 Stycznia 2014 Opublikowano 14 Stycznia 2014 Witam Was Przyszla u mnie pora na wymiane poduszek pod silnikiem. Ryk i przenoszene drgan na karoserie jest masakryczny... Pytanie do Was, czy ktos z Was wymienial juz poduszki pod silnikiem ? Jaka firme polecacie a jakiej uniknac ?
wesz82 Opublikowano 14 Stycznia 2014 Opublikowano 14 Stycznia 2014 Ta cały kompet wsio Corteco prócz jednej ze skrzyni dałem lemo.Polecam tylko najdroższe zamienniki:decayed:
e9matic Opublikowano 14 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 14 Stycznia 2014 Pod skrzynia mam juz zmienione na Lema, jedna byla urwana. No wlasnie, ktos mi pisal, ze Corteco sa za twarde, dlatego zalozylem temat, zeby ktos sie wypowiedzial
wesz82 Opublikowano 14 Stycznia 2014 Opublikowano 14 Stycznia 2014 To kupuj AVON tylko u nas chyba nie dostępne....poza Aso:decayed:
Tooomi Opublikowano 14 Stycznia 2014 Opublikowano 14 Stycznia 2014 Ja wymiałem pare lat temu na zamienniki rzecz jasna miały tylko wybite numer oryginału tzw.No Name i nie narzekam żadnych drgań itp. do tej pory.
vp-tdi Opublikowano 15 Stycznia 2014 Opublikowano 15 Stycznia 2014 To kupuj AVON tylko u nas chyba nie dostępne....poza Aso:decayed: 1 praktycznie nową mam jak coś tylko ze na prawą strone kolega mi kiedys kupił w niemcowni
Nelson Opublikowano 15 Stycznia 2014 Opublikowano 15 Stycznia 2014 Tylko lemforder. Założyłem Corteco tylko z tego względu, że byłem zmuszony. Moje rozpadły się w rękach na podnośniku, a na sklepie mieli tylko corteco. Po 2 tygodniach wyrzuciłem to w piz*u. Trzęsło mi kierownicą i odczuwałem dyskomfort podczas jazdy. Po zmianie na lema, wszystko ucichło. Piotrek jeśli Ci się nie spieszy, ja będę miał na sprzedaż swoje, mają może pół roku i mam na nie fakturę z Auto Zatoki. Mi się już nie przydadzą... Mowa oczywiście o Lemforderze:wink:
blez88 Opublikowano 15 Stycznia 2014 Opublikowano 15 Stycznia 2014 Jak zamawiacie Lemfolder to będzie corteco.
A4-Tomek Opublikowano 15 Stycznia 2014 Opublikowano 15 Stycznia 2014 Niby Lemforder to Corteco ale jednak logo Lema na poduszce jest. Skądś te informacje się wzieły. Ja osobiście założyłem prawą poduchę Lemfordera a lewą Febi Bilstein + odbój silnika też Lemforder
wesz82 Opublikowano 15 Stycznia 2014 Opublikowano 15 Stycznia 2014 Lem nie robi poduch do silnika bynajmniej w B5 takie info podali koledzy co handlują częściami. Damian mówisz o poduchach silnika?? Jak tak to chciałbym zobaczyć logo lemo na nich:wink:
dasiu Opublikowano 15 Stycznia 2014 Opublikowano 15 Stycznia 2014 Ja jak wymieniałem u siebie to zamawiałem Lema bo takie znajomy miał dostępne w hurtowni i pudełko było Lema a w środku Corteco, tylko odbój z przodu był Lema ale robiony już w China
e9matic Opublikowano 15 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 15 Stycznia 2014 dasiu, po wymianie poduszek jakas znaczaca poprawa w kulturze pracy silnika ?
A4-Tomek Opublikowano 16 Stycznia 2014 Opublikowano 16 Stycznia 2014 Według moich odczuć w przypadku 1Z po wymianie poduch silnik nie telepie tak mocno przy gaszeniu, poprawiła sie reakcja na gaz bo silnik już nie wstaje mocno do góry, przy zmianie biegów nie telepie silnikiem
Rekomendowane odpowiedzi