Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

oświetenie wnętrza

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam pytanie co zrobić żeby sie lampki w środku zapalały po otwarciu auta z pilota a nie dopiero po otwarciu drzwi ? :) po dołożeniu centralnego do audi b5 przed liftem 96r

Opublikowano

Jakiej firmy alarm ????? masz schemat podłączeń ???

Opublikowano
  • Autor

noxon t3

---------- Post dopisany at 19:25 ---------- Poprzedni post napisany at 19:24 ----------

ss_0230_202.jpg

Opublikowano

A nie ma 2 od modułu :) schematu ??? tam gdzie podpinasz kierunki, mase, plus itp

Opublikowano
  • Autor

tylko to jest jeszcze

---------- Post dopisany at 20:46 ---------- Poprzedni post napisany at 20:30 ----------

images.jpg

Opublikowano

Prawdopodobnie nie masz możliwości pod kabinówkę ale możesz spróbować tym dodatkowym impulsem .

Opublikowano
  • Autor
Prawdopodobnie nie masz możliwości pod kabinówkę ale możesz spróbować tym dodatkowym impulsem .

też właśnie myślałem nad tym :)

Opublikowano

Słuchaj, sam dokładałem taki sterownik identyczny do centralnego (to nie jest alarm) i u mnie po kliknięciu na pilocie otwartej kłódki światło w środku się zapala.

Miałeś centralny fabrycznie? Znaczy czy po przekręceniu kluczyka otwierały Ci się wszystkie drzwi?

---------- Post dopisany at 19:11 ---------- Poprzedni post napisany at 19:05 ----------

http://a4-klub.pl/audi-a4-b5-131/all-b5-podlaczenie-sterownika-centralnego-zamka-opis-zdjecia-54846/

Robiłem według tego opisu i wszystko działa tylko "+" dałem do czerwonych kabli tam pod przekaźnikami a "-" do śrubki gdzieś przy karoserii, tylko nie patrz na kolor kabli w kostkach tylko na miejsce w którym są w kostce- u mnie kolory były inne niż u autora wątku

Opublikowano
  • Autor

Słuchaj, sam dokładałem taki sterownik identyczny do centralnego (to nie jest alarm) i u mnie po kliknięciu na pilocie otwartej kłódki światło w środku się zapala.

Miałeś centralny fabrycznie? Znaczy czy po przekręceniu kluczyka otwierały Ci się wszystkie drzwi?

---------- Post dopisany at 19:11 ---------- Poprzedni post napisany at 19:05 ----------

http://a4-klub.pl/audi-a4-b5-131/all-b5-podlaczenie-sterownika-centralnego-zamka-opis-zdjecia-54846/

Robiłem według tego opisu i wszystko działa tylko "+" dałem do czerwonych kabli tam pod przekaźnikami a "-" do śrubki gdzieś przy karoserii, tylko nie patrz na kolor kabli w kostkach tylko na miejsce w którym są w kostce- u mnie kolory były inne niż u autora wątku

Po kluczyku ,Ty też miałeś po kluczyku ?

Opublikowano

Po kluczyku ,Ty też miałeś po kluczyku ?

Tak po kluczyku zapalały się światła w środku, warunek taki że przełącznik musi być chyba na zapalanie po otwartych drzwiach, ale to taki banał:decayed:

Opublikowano

Kluczykiem działa. bo masz w zamku styk o otwarciu drzwi i dlatego może od razu wysyła impuls.:kox:

Opublikowano
  • Autor

zle mnie zrozumieliście zeby sie zaświeciło to muszę dopiero drzwi otworzyć :facepalm: