Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Jakie sprzęgło oryginalne do 1Z ??

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja w lecie za sprzęgłem jeździłem po całych Gliwicach i gdzie mi się najtaniej udało dorwać to Luk'a kompletne sprzęgło za 600zł

Opublikowano
  • Autor
o oryginalności sprzęgła które podałeś w linku raczej nie wierze. może jakieś regenerowane sprzedaje. Allegro nie jest zbyt wiarygodnym dostawcą przynajmniej dla mnie

dla mnie to możesz sobie nawet do aso jechać i zapłacić 1000zł :polew: jak inni co sie naczytają jakiś bzdur wypisywanych przez ludzi po to aby kupować w odpowiednich sklepach itp .najlepiej w aso ,najlepiej ori . bla bla bla , ze sredniej połki wystarczy zamontować i tez jest dobre ,jak nie widać róznicy to poco przepłacać ?

to samo ma kolega w sklepie tyle ze ja mam znizki wiec cena na dzis to 320zl ,nie ma mowy ze to podrobka bo sobie wyciagam i porownuje do uzywanego którego mam obok.

halo ludzie to tylko 1.9tdi stary parch wiec ceny czesci sa niskie.

---------- Post dopisany at 20:54 ---------- Poprzedni post napisany at 20:53 ----------

Do AFN-a też będzie pasować?

koło z 1z czy tam z ahu zakladasz i pasuje. tyle ze musi byc od silnika takiego jak w audi ( nie pasuje od VW seata i skody )

Kolego za 300 zł ori sachsa nie kupisz na 100 % chyba że zregenerowane jakieś

Opublikowano

jak nie kupi jak posty wyżej ci napisałem co i jak :doh::glupek2: .nie wierzysz to twoja sprawa i se kupuj w aso po 1000zl i wiecej zł.

tak samo luka po 600zl to już cena z kosmosu i tylko sklep na tym słono zarobił.

ja widze ze moglbym interes na tym zrobic sprzedawac za 500zl sachsa to cena i tak do przyjecia :decayed::wink::whistling:

---------- Post dopisany at 18:31 ---------- Poprzedni post napisany at 18:30 ----------

zregenerowanego za darmo bym nie chciał a 300zl zaplacic to tez złodziejstwo

Opublikowano
  • Autor
jak nie kupi jak posty wyżej ci napisałem co i jak :doh::glupek2: .nie wierzysz to twoja sprawa i se kupuj w aso po 1000zl i wiecej zł.

tak samo luka po 600zl to już cena z kosmosu i tylko sklep na tym słono zarobił.

ja widze ze moglbym interes na tym zrobic sprzedawac za 500zl sachsa to cena i tak do przyjecia :decayed::wink::whistling:

---------- Post dopisany at 18:31 ---------- Poprzedni post napisany at 18:30 ----------

zregenerowanego za darmo bym nie chciał a 300zl zaplacic to tez złodziejstwo

Wiesz co ?? sprzęgło można kupić i za 100 zł a to że ktoś na aukcji napisze że jest oryginalne i nowe a Ty w to uwierzysz to jest Twoje sprawa. Pojeździj popytaj, zobaczysz jakie są ceny, ja rozumiem że narzuty w sklepach są ogromne, i nikt tu nie mówi żeby kupywać w aso, tylko przez znajomka najlepiej który siedzi w sklepie za kasą i zejdzie Ci na maxa na tym sprzęgle, i jestem na 1000% pewny w tej chwili że oryginalnego mocarnego sprzegła do silnika 1Z nie kupisz chodzi mi o firme sachs za 300 zł więc Proszę Cię, nie ośmieszaj się.

Opublikowano

to ty sie ośmieszasz ,jak ci pisze ze mam kolege co ma sklep i ma w takiej cenie i to ori sachs ,kilka razy porownywałem do uzywki sachsa i to to samo. masz gwarancje jak coś a kolega mowi ze jak ma 8 lat sklep nikt nie reklamował tego sprzegła .

słuchaj ja siedze w motoryzacji juz 14 lat i nie mam w zwyczaju pisac bzdur .jak juz cos pisze to nie jest wyssane z palca.

ale nie chcesz to nie wierz ,przyjedz to se zobaczysz.

tyle ze tak jak pisalem to jest sprzeglo niby to 80 b4 tdi ale porownywalem z b5 tdi i jest to samo tyle ze w b5 sachs cena 500zl .nie wiem dlaczego tak jest.

Opublikowano
  • Autor

To daj namiary na sklep adres i tel.

Opublikowano

za ile ? :naughty::cygaro:

Opublikowano
  • Autor
za ile ? :naughty::cygaro:

No i wszystko jasne, nie chcesz powiedzieć bo takiego sklepu nie ma, zaśmiecasz temat tylko bzdurami o sachsach za 300 zł do 1z.

jeśli nie wierzysz, to Proszę o innych użytkowników forum o wypowiedzenie się o cenie oryginalnego sprzęgła jednomasowego sachs kompletu docisk tarcza łożysko oporowe do silnika 1.9 TDI A4 1995 rok.

dodam jeszcze że typ silnika to 1Z

oczywiście silników 1.9 tdi jest z 15 rodzajów a do różnych typów silników idą inne sprzęgła

Opublikowano

jest taki sklep a co i jak napisałem wyzej

Opublikowano

Najtaniej w Gliwicach znalazłem sprzęgła w Auto HUB. Sachs był po 650zł. Oczywiście kompletne: tarcza, docisk, łożysko oporowe.

Opublikowano

tak ja tez placilem okolo 700zl za sachsa z rabatem juz i to wtedy bylo najtaniej w okolicy. a jesli chodzi o uszczelniacz walu jesli ci nie cieknie to nie ruszaj jesli na wale masz juz wyrobiony rowek to nowy uszczelniacz nie posluzy dlugo i moze byc jeszcze gorzej.

Opublikowano

Kolego ja kupiłem w zeszlym roku na allegro zestaw SACHSa do 1z z 1995 roku za 600 zł i mysle ze to najtansza oferta. Poki co jestem bardzo zadowolony. Z tego co slyszalem do 80 1z za 400 zl tez powinien podejsc bez problemow ale za 200 zl to chyba nie warto ryzykowac.

Opublikowano

z 80 jak pisalem wyzej nowe sachs 320-370zl i pasuje nawet do afn-a