grzesiek1201 Opublikowano 21 Stycznia 2014 Opublikowano 21 Stycznia 2014 Witam . Mam taki problem a mianowicie pompka raz mi chodziła, a raz nie chyba przez wilgoć. Wyjąłem, wysuszyłem i postanowiłem pomalować płytkę lakierem. Od tej pory wcale nie chce chodzić nawet oświetlenie wnętrza padło. Proszę o pomoc co się mogło stać. Z góry dziękuję za pomoc
jacek70 Opublikowano 21 Stycznia 2014 Opublikowano 21 Stycznia 2014 Mógł być zimny lut na płytce . Sprawdziłeś po suszeniu a przed malowaniem czy działa ?
grzesiek1201 Opublikowano 21 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 21 Stycznia 2014 no nie sprawdzałem,ale wyjąłem ją oskrobałem luty nie wszystkie i polutowałem . dziwi mnie ,że tak wszystko padło a było dobrze
jacek70 Opublikowano 21 Stycznia 2014 Opublikowano 21 Stycznia 2014 Mogłeś coś przeoczyć a potem jak poszedł na płytkę lakier to ,,po ptokach". Możesz jeszcze sprawdzić kostki łączeniowe .
Daduś Opublikowano 21 Stycznia 2014 Opublikowano 21 Stycznia 2014 Mialem to samo, pomoglo poprawienie lutow w plytce pompki centralnego zamka
Rekomendowane odpowiedzi