piotreq_s3 Opublikowano 23 Stycznia 2014 Opublikowano 23 Stycznia 2014 Witam, posypał mi się plastik, jasno zielony przy mechanizmie szyb elektryczny. podczas opuszczania szyby, nagle usłyszałem jak się połamało i szyba nie wraca do góry. Po zdemontowaniu boku z drzwi pozbierałem małe plastikowe połamane części. Jedyne co mogłem zrobić, to tymczasowo podnieść szybę i podstawić kołek żeby nie opadała. Pytanie, gdzie mogę coś takiego dostać i u kogo zrobić? Orientowałem się w sklepie z częściami ale tam niestety tylko występują komplety za prawie 100. jakieś pomysły?? Pozdrawiam
damian88bk Opublikowano 23 Stycznia 2014 Opublikowano 23 Stycznia 2014 Przednia szyba? jak tak to chodzi Ci o ślizg (trzyma "blaszkę przykręconą do szyby") możesz np. kupić na allegro "slizg szyby a4" ewentualnie na allegro zamówisz używkę podnośnik ja mam do nich większe zaufanie niż do nowych ze sklepu u nas te ślizgi na przód mają w każdym motoryzacyjnym na miejscu
suchy21212 Opublikowano 23 Stycznia 2014 Opublikowano 23 Stycznia 2014 mam podnośnik jak coś 50zł + kw
piotreq_s3 Opublikowano 23 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 23 Stycznia 2014 w Opolu byłem w 3 sklepach tylko w jednym mieli dostępne komplety, reszta nie miała ;/ Dziękuje za pomoc pędze szukać
Rekomendowane odpowiedzi