Nurek_bagieNNy Opublikowano 24 Stycznia 2014 Opublikowano 24 Stycznia 2014 Siemanko, a więc problem jest taki jak w tytule.. Robię porządki po poprzednim właścicielu i wziąłem się za central bo najbardziej mnie on wkurza (a raczej jego brak). A więc fakty: - Elektronika w pilocie sprawna, po naciśnięciu widać że dioda w kluczyku pali się na czerwono natomiast w aucie żadnej reakcji (kierunki nie mrugają, nie mówiąc o reszcie) - Jak przekręcę kluczyk w drzwiach to pozostałe zamki ani rusz... - Pompka od centrala to 4A0862257J, teoretycznie sprawna bo sam silniczek działa ale elektronika nie bardzo... Elektronikę mam zresztą nawet zapasową, ale myślę że problem leży w jakiejś wiązce, moduły komfortu nie ma więc jak najłatwiej zdiagnozować ten problem ?
rafal9119 Opublikowano 24 Stycznia 2014 Opublikowano 24 Stycznia 2014 moze zimne luty na plytce pompki. a jak sprawdzales ze silniczek jest sprawny
Nurek_bagieNNy Opublikowano 24 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 24 Stycznia 2014 odlutowałem, podłączyłem pod 5 czy tam 12 i działał, z resztą nawet jakby był rozwalony wirnik to by było słychać że działa, a nie słychać nic a nic. Z zimnymi lutami to może być racja, ale mam dwie elektroniki, na żadnej z nich central nie działa (być może obie są uwalone) potraktowałem nawet luty hot-airem, nic nie pomogło, to też domyślam się że problem może leżeć gdzie indziej...
Rekomendowane odpowiedzi