Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Przeróbka org gałki na podświetlaną.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A no właśnie, z tond moje pytanie do "paweł84p" Podejmiesz się zrobienie moda ma mojej gałce jak wyślę?

Daj znać czy tak i jaki koszt. Na ori gałce to zupełnie inna sprawa co na tych seryjnych podróbkach.

Czekam na info.

Opublikowano
  • Autor

Oczywiscie moge wykonac galke od podstaw, moge rowniez wykonac sam szablon co oczywiscie bedzie tansze. Proponuje wykonac samemu jak ktos czuje sie na silach robota wcale nie trudna a mozna sobie ustawic jasnosc podswietlenia bo wiadomo jednemu bedzie sie podobalo jasniej drugiemu ciemniej. Kolega potwierdzi ze w zeczywistosci wyglada jak fabryka. Mnie nawet mundurowi pytali czy to org i sami zlozyli zamowienie :) Tak samo moja dziewczyna, szwagier itd. Nie ma porownania z tymi z allegro... Chetni pisac na PW.

---------- Post dopisany at 21:15 ---------- Poprzedni post napisany at 21:12 ----------

Dokladnie jak uzytkownik monsiejowa chcialem kiedys kupic ale nie chcialem miec jakiegos badziewia wiec poswiecilem troche czasu i teraz kazdy pyta czy tak bylo org bo galka org tylko ze swieci.

---------- Post dopisany at 21:21 ---------- Poprzedni post napisany at 21:15 ----------

Koszt indywidualnie na PW uzalezniony od wymagan :)

Opublikowano

Kolego z Białej jestem i jezeli nie problem dla Ciebie to tez bylbym zainteresowany:wink:

Opublikowano

sprzedasz szablon? mod na +

Opublikowano

Kolega robi takie szablony i inne pewnie też może, wątek się rozkręca :grin:

Opublikowano
Wolny rynek pozwala mi zamieścić to:

AUDI podświetlana gałka biegów A4 A6 B4 B3 b5 b6 (3931467555) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Nie jest to mój produkt (żeby nie było że to auto reklama) ale istnieje już co najmniej 2 lata na rynku.

ja mam ta z alegro juz chyba ponad dwa lata i nie narzekam na jakosc.mi jakos nic sie z nia nie dzieje.mam model a51.

Opublikowano
  • Autor

Aktualnie pracuje nad szablonem identycznym jak jest w orginalnej poliftowej zeby bylo jak orginal tylko podswietlane. Jak ogarne dam znac. Beda rowniez 2galki do sprzedania przed liftem i polifcie z szablonem do wyboru ale to w wolnej chwili jak bedzie wiecej czasu. Taki szablon jak moj mam od reki

Opublikowano
Wolny rynek pozwala mi zamieścić to:

AUDI podświetlana gałka biegów A4 A6 B4 B3 b5 b6 (3931467555) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Nie jest to mój produkt (żeby nie było że to auto reklama) ale istnieje już co najmniej 2 lata na rynku.

ja mam ta z alegro juz chyba ponad dwa lata i nie narzekam na jakosc.mi jakos nic sie z nia nie dzieje.mam model a51.

Ja miałem taką:

AUDI A4 a6 PODśWIETLANA -led - VW seat golf 4 3 (3944885890) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Tylko tu jest płaska szybka a u mnie była wypukła.

I nic dobrego o niej nie powiem.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Mam juz te szablony na wzor org poliftowej galki 5 i 6 biegowej. Jak cos PW

Opublikowano

Ja je już nawet dostałem do ręki w piątek. Super zapakowane i same szablony też ładne, teraz tylko wcielić moda w życie. Dzięki Pawle, foto wlepię jak wykonam całość.

Opublikowano
  • Autor

IMG_20140305_142605.jpg

oczywiście szablon przygotowuje na gotowo do przyklejenia, te sa tylko wycięte..

---------- Post dopisany 12-03-2014 at 18:40 ---------- Poprzedni post napisany 10-03-2014 at 21:28 ----------

quatrro.jpg

kolejny szablonik w fazie przygotowania :)

Opublikowano

Też mam już z rok gałkę podświetlaną z Torunia i nie narzekam na jakość nic sie nie wyciera.

Opublikowano
  • Autor

Ale nie orginalna :-)

Opublikowano

a5a73b7c1ab151c3m.jpg

Dałoby rade zrobić szablon do tego? ori S-line b6 ale pasuje do B5.

Opublikowano
  • Autor

Orginalnie w polifcie byl taki wzor, moze ciut grubszy. Do polifta mam. Moge pozniej wrzucic jak wyglada.

Opublikowano
A ja mam takie pytanko, ta gałka którą przerabiałeś była montowana po lifcie? Ja mam taki wynalazek: audi a4 a6 100 c4 gałka zmiany biegów (4066939382) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

To standardowa gałka z przedlifta czy ktoś ją u mnie wcześniej wymieniał?

Ktoś ją wymienił. Ta wygląda mi na B3/B4/C3/100-C4. W A6 była już inna.

Opublikowano
  • Autor

Tak jak kolega pisal to jest od b3/b4. od polifta b5 mozna wyrwac za 20zl.

Opublikowano

Ja już po klejeniu szablonów i się kolor miał malowac ale sprey-a nie mam więc do jutro się przeciągnie.

Opublikowano

A wrzucił by ktoś zdjęcie gałki przed i poliftowej? Żebym sam nie założył złej :decayed: