Skocz do zawartości
Zdrowych i spokojnych Świąt dla Ciebie i rodzinki 🙌🎄
IGNOROWANY

podpora skrzyni biegów pomocy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam kolegów mam problem ze znalezieniem i doborem podpory skrzyni biegów ponieważ aktualna jest uszkodzona. Mam prośbę czy ktoś może mi znaleźć numer aktualny tej podpory ponieważ stary numer jest już wycofany i praktycznie nie do dostania. Na necie tego numeru praktycznie nie ma ani też w sklepie motoryzacyjnym nie wiedzą bo ten stary numer nie występuje w bazie programu, tylko w salonie wiedzą jaki to jest aktualny numer ale facet nie chce mi go powiedzieć tylko że mam zamówić za 400zł nową podporę razem z poduszką bo to podobno tylko w komplecie idzie kupić

To są dane

8E0 399 155E

a4 b6 1.9 tdi AVF

a jak by miał ktoś dojście do programu serwisowego to podaje numer vin WAUZZZ8E53A278115

skrzynia GBA

Proszę o numer aktualnej tej podpory no chyba że ktoś ma taką część na stanie i odsprzeda może być z poduszą albo bez bo poduszkę posiadam

z góry dziękuje

IMG_2698.jpg

Opublikowano

Jeżeli to coś pomoże to w Etce pod skrzynię GBA pokazuje podporę razem z poduszką 8E0 399 105 DK. A najlepiej podzwoń na allegro do ludzi co sprzedają części do A4 B6 teraz dużo tego już jest w anglikach na graty naciągnięte a dużo osób wszystkiego po allegro nie wystawia

Opublikowano

Witam sprawa wygląda tak obdzwoniłem dzisiaj chyba wszystkich co mieli jakieś części do audi no i jak ktoś ma podporę to nie z tym oznaczeniem. Rozmawiałem z takim sprzedawcą który ma dużo różnych tych podpór i mówił że to jest bardzo rzadka podpora no ale oczywiście nie ma możliwości sprawdzenia jaki to jest w tej chwili aktualny numer tej części. Nie pracuje ktoś z kolegów w salonie i czy by tam nie mógł sprawdzić?

---------- Post dopisany 05-02-2014 at 17:20 ---------- Poprzedni post napisany 30-01-2014 at 16:04 ----------

Witam sprawa rozwiązana zakupiłem nową podporę w serwisie ta przyjemność kosztowała mnie 350 zł. Do kupienia tylko w komplecie poduszka razem z podporą może się komuś przyda

Podpora sama nr. 8E0 399 115T nie do kupienia osobno

a kompletna część 8E0 399 105 HL

Opublikowano

Trzeba bylo kupic na allegro.

Podpory od benzyny i on nie roznia sie niczym.

Pomijajac 4x4.

Ja mialem uszkodzana, obecnie zamontowalem od diesla.