Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spryskiwacze mgiełkowe przedniej szyby

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, koledzy, temat juz poruszany, ale z tego co czytałem, nie wynika z niego nic:facepalm:

A wiec, spryskiwacze do przedniej szyby, ale tak zwane mgiełkowe, rozpylające płyn na całą szybę, od jakiego samochodu można je przeszczepić?

Od golfa III, IV, passata b5 nie podejdą, wiec proszę o mądre porady i konkrety.

Opublikowano

Jest temat - owszem.

'nie wynika z niego nic' - nie, nie ma jak do tej pory ,adnych spryskow mgielkowych, ktore mozna przeszczepic do b5, a zakladajac ten temat nie myslales chyba ze ktos nagle wyczaruje Ci takowe spryski?

Opublikowano

a od jakiego auta sa najbardziej podobne takie spryski do tych od b5?

Opublikowano
  • Autor

Rozpocząłem ten temat z myślą że ktoś podpowie, może sam opatentował, ja sprawdziłem że napewno nie podejdą od golfa III i IV, oraz passat b5.

Opublikowano

A skoda fabia? Gdzies chyba wyczytalem, ze do audi 80 b3 ktos takie zapodal. A z tego co widzialem, to spryski przedliftowe sa praktycznie takie same jak w audi 80. Moze tym tropem trzeba isc?

---------- Post dopisany at 11:41 ---------- Poprzedni post napisany at 11:34 ----------

Juz wszystko wiem:

Numer katalogowy:

5J0955985 - 13zl sztuka.

Tak psikaja:

Dziekuje za uwage.:decayed:

---------- Post dopisany at 11:43 ---------- Poprzedni post napisany at 11:41 ----------

Ponoc sa w sklepie Fota.pl jakies zamienniki, ktore pasuja jak ulal. Bo te, co podalem, sa nieco mniejsze i trzeba sie pobawic bo bedzie dziurka.

Opublikowano

to jak z spyskami od passata, niby są podbne niby pasują ale są za małe i do tego króciec w drugą strone:whistling:, trzeba wyjac taki sprysk pomierzyć i dzwonić po alegro czy ktoś ma i ma czas na pomiary:whistling: chyba że ktos ma w aso znajomego który tym tematem by sie zajał, ale pewnie i tak od ręki nie mają takich pierdół by porównać, tak wiec szroty szroty i jeszcze raz szroty

Opublikowano

trepek ten nr katalogowy co podałes to sa spryski od skody?

Opublikowano

tak od skody FABIA 1,2, ROOMSTER, OCTAVIA 1

Opublikowano
  • Autor

Zamówione już, jutro odbieram i próbuje coś z tego stworzyć, a powiedz, pasują w otwór czy jest różnica?

Opublikowano

to ja poczekam na relacje z montarzu.jak zamontujesz to odrazu napisz co jak i gdzie.:decayed:

Opublikowano

czekam na jakies info

Opublikowano

ja tez czekam

Opublikowano

tomek44480 WIADOMO JUZ COS W TEMACIE? :naughty:

Opublikowano
  • Autor

Kupiłem, założyłem, ale, mniejsze od oryginału, wiec otwór widać troszkę, efekt, nie zadowalający, jakoś cienko leciało na szybę, jak by chciało a nie mogło.... Wiec podejrzewałem pompke spryskiwaczy, wymieniłem na nową,. ale gorzej dawała niż stara:facepalm: i jestem w punkcie wyjścia, spowrotem oryginalne spryski założyłem.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

Jeszcze podpatrzyłem że spyski od ducato z 2011 mogą pasować ale nie przymierzałem, może w niedługiej przyszłości zaopatrzę się i bedę tworzył.

Opublikowano

W moim przedlifcie już banglają "mgiełki". :kox:

Opublikowano

Z czego brales spryski?

Opublikowano
Z czego brales spryski?

540x405_ford-mondeo-mk-combi-27718677.jpg

Opublikowano

Piszesz czesiowo rozwiazany, to co jest do przeskoczenia jeszcze?