Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

czy do ahu podejdziejakaś misa olejowa z czujnikiem (aluminiowa misa)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tak jak w temacie kiedys mi sie obiło ze od czegoś pasuje ale nie wiem od jakiego silnika? Pomoze ktos.

Opublikowano

z 1.9d 1y oraz aaz może pasować ,wyglada tak samo .z alu raczej napewno nie pasuje ,( inny kształt )

Opublikowano

Ja mam ahu i aluminiową miskę........oryginalnie.........

Opublikowano

to ja jeszcze takiego patentu nie widziałem.

Opublikowano

ja tez widzialem ahu w polifcie z alu misa

Opublikowano

to wielka lipa ,blachą jak walniesz nic sie nie stanie ,wyklepiesz i odjazd ,alu do sklejenia ale i tak leci olej a ztym nie ma żartów bo jak wszystko wyleci silnik złom.co stare to jare. mam znajomego gdzie kupił mk4 golfa i jak zobaczysz co to za po...ny silnik to go sprzedał i kupił silnik z mk3 zrobił softa i mówi ze te stare ahu to są super a tego co miał alh to mówi jedna wielka lipa.

Opublikowano
to wielka lipa ,blachą jak walniesz nic sie nie stanie ,wyklepiesz i odjazd ,alu do sklejenia ale i tak leci olej a ztym nie ma żartów bo jak wszystko wyleci silnik złom.co stare to jare. mam znajomego gdzie kupił mk4 golfa i jak zobaczysz co to za po...ny silnik to go sprzedał i kupił silnik z mk3 zrobił softa i mówi ze te stare ahu to są super a tego co miał alh to mówi jedna wielka lipa.

A dlaczego od razu...jak walniesz?.......Kolego....to jest AUDI......a nie jakaś wyścigówka........w teren......Powtarzam......mam AHU...i ALU Miskę......

Opublikowano

no własnie audi (ale tanie b5) to ma jezdzic i zarabiac na siebie ,poto był zrobiony. ja tez mam ahu i stalową miske i nic w nim nie nierobie od ponad 3 lat i oby tak dalej.lipa by byl;a jak by mial alu miske bo bym musiał uważac a na to szkoda czasu.