Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Czy te liczniki są takie same?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

chcę do swojego audi dodać różne opcje, jak np.spalanie chwilowe itp. Zapytałem faceta, który zajmuje sie m.in. chiptuningiem co mam zrobić. Odpisał mi: "w takim wypadku nalezaloby zmienic manetke na taka z MFA i caly licznik". Później się dowiedziałem, że muszę mieć licznik FIS. Ten facet z kolei twierdzi, że oba powyższe liczniki są takie same...

Opublikowano
  • Autor

a ile powinna kosztować usługa odblokowania tego kompa? Sam się tym raczej nie zajmę, bo się nie znam...

pytanie drugie: ja mam właśnie taki oto licznik: http://imageshack.com/a/img513/8274/ply0.png. Czym on się różni od tych podanych na wstępnie do tego wątku?

Opublikowano

kolego moim zdaniem ten licznik który posiadasz nie różni się niczym od tego: KOMPUTER PEŁNY FIS DO AUDI A4 B6/B7/B8 A6 C6 (3942047864) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. bo też nie jest kolorowy dopiero ten:Licznik Audi VW A4 B6 B7 kolor kolorowy FIS DIS (3927904075) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. się różni tym że jest kolorowy wyświetlacz i o wiele lepiej wygląda w aucie :wink:

Opublikowano
  • Autor

zadam pytanie w trochę innym stylu:

u siebie mam licznik: http://imageshack.com/a/img513/8274/ply0.png. Kiedy zamknę drzwi widzę tylko temperaturę na zewnątrz oraz wartość w km (czyli ile km przejadę na paliwie, które posiadam w baku). Pytanie brzmi: czy jeśli odblokuję FIS to będzie to wyglądało tak: KOMPUTER PEŁNY FIS DO AUDI A4 B6/B7/B8 A6 C6 (3942047864) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Opublikowano

Zapoznaj się z wątkiem który polecają Miroo oraz wrclaguna i wszystko stanie się jasne :-)

--

Pozdrawiam.

Sławek

Opublikowano
  • Autor

tak tylko tamten wątek ma 51 stron. Nie mam czasu, żeby aż tyle nad tym siedzieć i czytać każdą wypowiedź. Po prostu mnie interesuje czy są jakieś róźnice w licznikach, do których podałem linki. Nic mi nie powie ten wątek o którym kilka osób już wspomniało, bo się na tym kompletnie nie znam...

w tym wątku nie jest napisane:

1. co to jest FIS zablokowany

2. co to jest FIS odblokowany i czym się różni od zablokowanego...

Opublikowano

chyba kolego nie pozostaje nic innego niż zapoznać się z tymi wątkami :decayed:

Opublikowano
  • Autor

akurat w tym wątku nic może nie być, bo czytam i czytam i nic. Zresztą i tak będę musiał podjechać do kogoś kto się na tym zna

Opublikowano

nie chce głupot gadać bo nie ogarniam do końca tego tematu ale wydaje mi się że u Ciebie chodzi tylko o odblokowanie pełnego FIS ale mimo wszystko zasięgnij wiedzy eksperta który się na tym zna...

Opublikowano

Problem kolegi, to brak manetki do sterowania odblokowanym FISem. Co z tego że odblokuje FIS, jak nie będzie mógł nim sterować. Licznik, to jeden element systemu, drugim niezbędnym jest manetka.

Opublikowano

Wszystko się zgadza a do tego wszystkiego potrzebny jest spec co to ogarnie i zestroi. Dlatego udaj się do odpowiedniego fachowca.