gruda912 Opublikowano 7 Lutego 2014 Opublikowano 7 Lutego 2014 witam!właśnie próbuję dojść dlaczego nie grają mi tylne głośniki...narazie sprawdziłem że działają i mają kable podciągnięte do słupka.teraz staram się zdjąć listwy progowe i ze słupka ale nie wiem gdzie są zatrzaski...a nie chce połamać...do radia nie dochodzą napewno kable bo gdy kupiłem samochód radio było nie orginalne i dopiero teraz mam chorusa i musiałem dokupić kostki z kawałkiem przewodów... może mi ktoś dokładnie opisać jak zdjąć te listwy i na jakiej zasadzie działają tylne głośniki? mam subufer i kupiłem zmieniarkę.. rozebrałem lewy bok w bagażniku... dzięki za pomoc!!!
kshysiu85 Opublikowano 8 Lutego 2014 Opublikowano 8 Lutego 2014 Listwy progowe ciągnij do góry maja metalowe zatrzaski nie boj sie nic nie popęka pozniej przy słupkach musisz odchylic w strone siedzen... a co do głośników to przód masz w oryginale normalnie podpięty tzn przednie bezposrednio od radia a sub i tylne glosniczki ida przez oryg wzmacniacz... Z radia leca Ci kable bodajże 2 kable minusowe i jeden plusowy na tylny wzmacniacz a od niego sygnal leci dopiero na tylne głośniki
gruda912 Opublikowano 9 Lutego 2014 Autor Opublikowano 9 Lutego 2014 z listwami już sobie poradziłem!ale dzięki za odpowiedź! teraz tylko mam problem bo nie wiem jakie kolory kabli są do wzmacniacza i nie wiem czy go mam.. mam takie coś w samochodzie SUBWOOFER TUBA GŁOŚNIK AUDI A4 B5 KOMBI (3880200409) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. ...ale kostki do radia te trzy żółta niebieska i zielona to je dokupiłem bo u mnie było nie orginalne radio... mam jakąś wiązkę kabli ale nie wiem czy to do wzmacniacza... i jeszcze od głośników tylnich ile idzie przewodów? dzięki za pomoc bo trochę go rozebrałem...a chciałbym skończyć to co zacząłem a nie składać jak nie działa...
Rekomendowane odpowiedzi