Gość darecki84 Opublikowano 3 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2007 Witam mam pytanie czy n75 powinien cyknąć tylko 1 raz przy włączeni zapłonu czy cyka cały czas u mnie jak zapale to cyka cały czas i jeszcze mam problem z kontrolką od temp. wody jak zaczyna sie podnosić to po dodaniu gazu faluje ale jak już ma gdzieś 70 stopni to jest ok co to może byc ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baskecior Opublikowano 3 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2007 To zależy od tego jak dlugo autko parkowało. Jeśli krótko - może cykać miarowo i często - jełśi dłużej , raczej powinno byc cicho. Co do Pytania nr 2 - nic nie rozumiem. Napisz to na spokojnie i opisz wszytkie objawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość darecki84 Opublikowano 3 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2007 jak zapale to cyka cały czas niezawsze cyklicznie ale cyka bez przerwy a ze wskaznikiem jast tak zapalam i nagrzewa się dodając gazu to wskazówka troche sie podnosi i opada ale po nagrzaniu się do 65 stopni jest ok wskazówka zachowuje sie normalnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spanky Opublikowano 4 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2007 Witam mam pytanie czy n75 powinien cyknąć tylko 1 raz przy włączeni zapłonu czy cyka cały czas u mnie jak zapale to cyka cały czas i jeszcze mam problem z kontrolką od temp. wody jak zaczyna sie podnosić to po dodaniu gazu faluje ale jak już ma gdzieś 70 stopni to jest ok co to może byc ? co do N75 to jest to róznie .. u niektórych cyka a u niektórych nie .... (ja bym sie tym nie przejmował) ... jak autko nie traci na mocy to znajdz sobie inny problem ... co do drugiego problemu to nie znam sie na elektryce ale wydaje mi sie ze moze cos z instalacja,zegarami .... :okulary2: (poczekaj na wypowedz jakiegos specjalisty w tej dziedzinie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zdeniu Opublikowano 4 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2007 ze wskaznikiem jast tak zapalam i nagrzewa się dodając gazu to wskazówka troche sie podnosi i opada ale po nagrzaniu się do 65 stopni jest ok wskazówka zachowuje sie normalnie nadal czego tu nie lapie :/ przecież skala wskaźnika zaczyna się dopiero od 60° więc jak :029: chyba że masz na myśli poruszanie sie wskazowki w zakresie 60°-65° :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Murzyn Opublikowano 4 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2007 mnie to wyglada na to co u mnie g62 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość darecki84 Opublikowano 4 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2007 dokładnie tak w tych granicach a co to jest i gdzie się znajduje ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zdeniu Opublikowano 4 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2007 tu troszke masz http://www.a4mods.com/index.php?page=webcontent/pages/ECTsensor.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość darecki84 Opublikowano 4 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2007 szkoda ze jeszcze z bardziej z bliższa niezrobili zdjęć :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pre_pl Opublikowano 5 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2007 szkoda ze jeszcze z bardziej z bliższa niezrobili zdjęć no cóż, aparat w rękę i zrób lepsze zdjęcia i opisz. Na temat termostatu i czujnika temperatury na forum jest już naprawdę wiele informacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość darecki84 Opublikowano 5 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2007 chodziło mi że zdjęcia są za blisko zrobione i nic z tego nie wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi