Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AFN] Nawet niezla na 19 calach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Lampy to Valeo HID. A na dziewietnastkach nigdy pewnie nie jezdziles i dlatego taki twoj poglad ale to tylko prywatne odczucie.Wczesniej bylo 18 ale ten rozmiar w tych czasach to juz standart.W tym aucie maximum to 20 cali i jezeli ktos ma troche pojecia o zewnetrznej stylizacji auta to nie zabiera glosu. :hi:

:gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :polew: :polew: :polew:

Tak, tak, krowa to jest bardzo ładny ptak. Toś się adepa-2008 "Idź na całość" naoglądał. Za dużo tego Polsatu - chłopie... Przecież Loco87 z tymi felgami ma całkowitą rację... 18 cali -Twoim zdaniem - w jedenastoletnim A4 to standart?? Chyba w Need for Speed !!

Standart to wyklepany przód..., i Twoje auto trzyma standarty... :polew: :polew: :polew::kox: :kox: :kox:

P.S.

Bagażnik masz zajęty, więc załóż bagażnik dachowy, wsadź na niego komplet czterech stalowych, kół zimowych 15", oraz hydrauliczny lewarek i porządny klucz do kół, wiesz mieszkamy w Polsce, i przy 19' czy 20' jedno koło zapasowe to mało...

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: dokładnie też mam takie zdanie

Opublikowano
  • Autor

Lampy to Valeo HID. A na dziewietnastkach nigdy pewnie nie jezdziles i dlatego taki twoj poglad ale to tylko prywatne odczucie.Wczesniej bylo 18 ale ten rozmiar w tych czasach to juz standart.W tym aucie maximum to 20 cali i jezeli ktos ma troche pojecia o zewnetrznej stylizacji auta to nie zabiera glosu. :hi:

:gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :polew: :polew: :polew: OK Pas.

Tak, tak, krowa to jest bardzo ładny ptak. Toś się adepa-2008 "Idź na całość" naoglądał. Za dużo tego Polsatu - chłopie... Przecież Loco87 z tymi felgami ma całkowitą rację... 18 cali -Twoim zdaniem - w jedenastoletnim A4 to standart?? Chyba w Need for Speed !!

Standart to wyklepany przód..., i Twoje auto trzyma standarty... :polew: :polew: :polew::kox: :kox: :kox:

P.S.

Bagażnik masz zajęty, więc załóż bagażnik dachowy, wsadź na niego komplet czterech stalowych, kół zimowych 15", oraz hydrauliczny lewarek i porządny klucz do kół, wiesz mieszkamy w Polsce, i przy 19' czy 20' jedno koło zapasowe to mało...

[br]Dopisany: 20 Sierpień 2008, 02:43 _________________________________________________OK,OK OK -Pas. To tylko roznica pogladow.Peace. :)
Opublikowano

co do kabli to jestem przekonany ze dobrze przeczytalem... ale moze moze... :rolleyes:

Dobra powiedz lepiej jakie masz wzmacniacze do tego ? Bo interesujace sa dla mnie te 3 kondki:) Po co je tam instalowales :naughty:

19 do tego samochodu to przesada. Moim zdaniem bardzo ladnie i optymalnie wyglada na ori glebie 1be i ladnych ori 17 :wink4: Na 19 dla mnie wyglada jak kobyła... Jakby w nocy Ktos podszedl do a4 z 2005 podniosl auto i sobie zalozyl do be piątki...

Co do bagaznika to niektorzy go niepotrzebuja :) Sam mam teraz skrzynie i dojrzalem w koncu do zabudowy ktora nie bedzie zajmować bagażnika :) Dobry przetwornik zagra spkojnie w 15l :) Ale ten pewnie niezle czesze :)

Przy przeciaganiu kbli sciągales dolna wykladzine ?

Opublikowano

piękna, co się będę rozgadywał, kapcioszki pasują, szyba elegant :hi:

Opublikowano
  • Autor

Siema.Tak wykladzine musialem zciagnac.Glowne przewody z baterii na tyl auta to - 2 razy 50 kwadrat wiec musialem niezle rozebrac auto w srodku zeby gdzies to poupychac i zeby nigdzie nie odstawalo i nie przeszkadzalo .Te dwa grube przewody poprowadzilem az do wneki kola zapasowego.Tam na kawalku mdf przykreconego w miejsce kola zapasowego zamontowalem dwa splitery z 50 mm kwadrat na 4 razy 25 mm kwadrat-trzy na kondesatory i jeden na wzmacniacz.To samo z minusem,poniewaz jego tez ciagnolem az od baterii.Co do kondensatorow - to dosc duzy zapas energii,wiec nie mam juz problemow ze spadkami napiecia-zwlaszcza w zime.Koncowka to amerykanski EyeBrid.Firma nie znana w Polsce lub malo znana.Jednak jestem zadowolony.Mam juz ja jakies 4-5 lat-4 razy 50 W RMS plus 2razy 150 W RMS to calkiem niezle. :hi:

Opublikowano

Kurcze...nie no instalacja z tego co mowisz wydaje sie zrobiona calkiem niezle tzw. BARDZO PRZYSZLOSCIOWO. Jezeli chcesz to tak zostawic to jest to straszna glupotą. Kabel o przekroju 50mm no no... 2kw tym mozna przetransportowac....Chyba ze to kable ze spawarki :) tam jest slabszy oplot alu. Do bateri zawsze lepiej minusa podciagnac ale nic by sie nie stalo jakbys mase w bagazniku zlapal.

300w+200wat to jakby nie liczyc 0.5kw.... doliczajac straty to niewielka moc.... + dod. masz disla wielkie aku i olbrzymi alternator. Nie rozumiem stosowania do tej mocy 3 faradow. Ale jak mowilem wczesniej instalacja polozona raz a porządnie. Branza przewiduje 1farad na 1kw (oczywiscie do pewnej granicy)

Czym napedzasz przody a czym tyl? Bo strasznie malo mocy jak na 2x15`. Czym wyliczales obudowe ?

Opublikowano

ladny felunek, przesada z tym poglądem że po polsce można jeździć na max 17" ja u siebie mam 18" i jakoś nie narzekam

Opublikowano

powiem ze na ttym felunku to auto super sie prezentuje, fakt ze kosztem komfort ( ja osobiscie nie oszczedzam na paliwie wiec ten felunek bym szybko zgubil (..) no ale jak kto woli cos kosztem czegos..,. wglad na + tylko griill na poliftowy wymien

Opublikowano

ladny felunek, przesada z tym poglądem że po polsce można jeździć na max 17" ja u siebie mam 18" i jakoś nie narzekam

dobra dobra ale też nie mów że wygodna taka jazda :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: