Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

podświetlane klamki zewnetrzne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ok,szukałem u Ciebie w wątku i powiem Ci że ładne to Twoje b5 :wink: na fotki czekam, pewnie nie tylko ja więc nie zapomnij :decayed:

Opublikowano
Ok,szukałem u Ciebie w wątku i powiem Ci że ładne to Twoje b5 :wink: na fotki czekam, pewnie nie tylko ja więc nie zapomnij :decayed:

Zrobie co w mojej mocy ;-)

Opublikowano
Ja chcę sobie w lusterkach wyrezać światełko z podsufitki bo nie mam CLH. Też bym się bał o to że będzie troszkę jak pod remizą - ledy - światełka - choinka zapachowa i wycieraczki w chromie :facepalm: Trzeba to zrobić ze smakiem, dać jakiś słaby ten led w klamce żeby się nie świecił tak ostro jak w BMW na zdjęciu - dla mnie to za mocno. Jakieś delikatne światło :kox:

Też uważam ,że lekka poświata wyglądałaby o wiele lepiej niż mocne ledy...,ale jak ktoś chce robić choinke z auta to jego sprawa...a tak marginesie niewiem co za problem znalezć klamke:polew:

Opublikowano
  • Autor

tak jak tu koledzy wyzej pisali, własnie chodziło mi o taką delikatną poświate a nie jakiś mocny led, ktory ładuje ze az w oczy razi:facepalm:

takze chyba sie za takie cos zabiore:) pojedynczą sztuke wrzucic w klamke i myśle ze byłoby oki:)

Opublikowano

piotrek a jak lukales na moj watek to tam nie ma przypadkiem mini relacji z modzenia klamek ??

Opublikowano

No nie widziałem - może źle patrzyłem :grin: Jak jest to daj znać która strona.

Opublikowano
No nie widziałem - może źle patrzyłem :grin: Jak jest to daj znać która strona.

Nie chce sie profilu obczajic oj oj... ;-)

Opublikowano

Pany jaki by to nie był led to i tak trzeba dac do niego rezystor....a tu już jest duuuuuuuuuuuuuuuuuuuze pole do popisu jeśli chodzi o ilości i jakość swiatła.. trzeba zrobić cos na zasadzie ori lampki ambient która świeci słabo dopiero jak zmienisz rezystor daje jakies światło :hi:

Fajny mod!

Opublikowano

jedna dioda z glowka szlifnieta.

8007_414282792050215_943905601_n.jpg

1781892_414282715383556_742826142_n.jpg

1900042_414282752050219_1587408292_n_1.jpg

Opublikowano

A mógłbym napięcie zabrać z podświetlenia w drzwiach? Tyko nie wiem czy światełko się świeci w drzwiach jak otwieram auto z centralnego zamka Zależy mi na tym żeby mi podświetlało tak jak w środku, otwieram auto z c.zamka i mi podświetla lusterka i klamki. Najbezpieczniej to chyba byłoby wszystko wziąć z podsufitki

Opublikowano

ja mam założone klamki poswietlane na zewnatrz i w srodku :) na zewnatrz mam w kazdej klamce 4 diody :) nic nie wystaje palcami sie nie zachaczy efekt za***isty. jeszcze mam tak zrobione ze moge je zaplalic kiedy chce mam przelacznik a normalnie mam ze jak otwieram drzwi czy otwieram samochod to one sie zapalaja :) jak gdzies jade i w czasie jazdy nieraz zapale to ludzie dziwią ładnie :D

Opublikowano
ja mam założone klamki poswietlane na zewnatrz i w srodku :) na zewnatrz mam w kazdej klamce 4 diody :) nic nie wystaje palcami sie nie zachaczy efekt za***isty. jeszcze mam tak zrobione ze moge je zaplalic kiedy chce mam przelacznik a normalnie mam ze jak otwieram drzwi czy otwieram samochod to one sie zapalaja :) jak gdzies jade i w czasie jazdy nieraz zapale to ludzie dziwią ładnie :D

W czasie jazdy zapalasz??????!!!!!

Poka zdjecia jak sie swieca te 4 diody jak mam 1tylko i jest w sam raz a 4 diody? I jak zamontowane? Klejone do wnetrza klamki??

Opublikowano

. a co to przeszkadza ze w czasie jazdy nieraz mam zapalone? klamka jest wyjmowana i nawiercane 4 otwory i diody sa w tych otworach zeby nie zachaczac ich palcami mialem w takim silikonie je zalane ale to sztywne sie zrobilo i padły mi w 1 klamce teraz kumpel bd mi to poprawial zeby było w jakimś żelu żeby to pracowało cały czas. za to mam 4 diody bo one sa schowane to jak by 1 byla to by wcale nie bylo tego widac zdjecia moge dac wieczorem

Opublikowano

Wiesz swiecace klamki w czasie jazdy ;) no jak kto lubi.

Ja mam 1diode wcisnieta od wewnetrz.str.klamki i nic nie kleilem. Wziolem takie wiertlo by dioda wlazla z lekkim oporem i zawsze ew.gdy sie spsuje wystarczy mocno ja wciskac by chciala wyjsc(dlatego nie kleilem)

Czekam na zdjecia

Opublikowano

ja mam je zalane sylikonem takim a teraz bd przerabial na zel zeby bylo elastyczne zeby wilgoc tam sie nie dostala zrobi sie ciemno to pykne fotki

Opublikowano

heh-, +1 do lansu, tak jak świecące spryskiwacze :decayed: wg. mnie jedna dioda która robi delikatną poświatę wygląda o.k- ale po co robić z auta jeżdżącą choinkę to niewiem :whistling:
Opublikowano

heh-, +1 do lansu, tak jak świecące spryskiwacze :decayed: wg. mnie jedna dioda która robi delikatną poświatę wygląda o.k- ale po co robić z auta jeżdżącą choinkę to niewiem :whistling:

Jak kto lubi.pas :wink:

Opublikowano

chcesz to sobie założ jedną ale tym sposobem co ja mam to 1 dioda to tak jak by jej nie było.. mi się tak podoba tobie nie musi a zreszta nie mam tak na stałe a poza tym nie muszę Ci się tłumaczyć :)

jakość może nie najlepsza na żywo wgl inaczej wygląda :)

DSC_0688.jpg

DSC_0689.jpg

DSC_0690.jpg

• 9 lat później...
Opublikowano

Panowie, jak to podłączyć pod CLH?