Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Sposób na montaż tablic rej. Kradzież.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie, 3 lata temu golfa zwineli ;)

Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

ja mam u siebie na taśmie dwustronnej obie tablice trzy mają porządnie klape malowałem to było bida oderwać :wink:

Opublikowano
  • Autor

Nity najbardziej do mnie przemawiają, ale dzisiaj doszedłem do tego, że nity oznaczają wiercenie w klapie :facepalm: I to jest najgorsze. A co powiecie na uniwersalny klej montażowy w tubie + taśma dwustronna? Nie zgubię nigdzie blach? Ciężko będzie to oderwać? Chodzi mi o to żeby było jak najciężej, nie mam zamiaru demontować tych tablic, a teraz ogólnie mam już strach gdziekolwiek auta postawić :facepalm:

Opublikowano

ale ty sie chłopie okombinujesz.a co ci przeszkadzaja te dwie dziurki których nigdy nie bedziesz widział pod tablica?u mnie jest ich juz ze 6 i sie nie przejmuje.i jakos mi rudy nie wychodzi:facepalm:.a jezeli juz tak chcesz je przykleic to dam ci rade.zwykły najzwyklejszy silikon sanitarny.wyczysc dobrze i przyklej na nim.

Opublikowano

opitolić taśmą dwustronną całą rablice i nie ma mocy żeby to odkleić:naughty: swoje to chyba bym musiał jakąś żyłką odcinać, albo żyletką:decayed:

a jak ktoś lubi ramki, to ramka do blachy normalnie wkrętami a potem tablica do ramki taśmą dwustronną:naughty: jak ktoś będzie chciał zwinąć to naszarpie się a potem odejdzie

Opublikowano

Mnie w życiu już 3 razy skroili tablice:grin: Mam spokój odkąd zanitowałem dziadostwo :D

Opublikowano
Poważnie myślę nad tymi nitami - żeby tylko udało się w ori dziury na tyle. Za nim przewiercę nową tablicę to musiałbym to jakoś sprawdzić kurde :kwasny:
Przewiercać klapę? Ruda wyjdzie raz dwa :kwasny:

Przestań niepotrzebnie kombinować i użyj kleju do szyb albo dobrej taśmy dwustronnej.

Tablice będą się dobrze trzymać ( żeby je zdjąć będziesz musiał się trochę napracować żyłką wędkarską - w nocy na szybko nikt tego nie będzie robił :naughty: ).

Nie będziesz musiał robić dziur i martwić się rdzą. Nie będziesz miał szpecących nitów, śrubek i ramek.

Opublikowano
  • Autor

Dobra, rozważę tą taśmę dwustronną :wink: Wiem, że latam z tym jak poparzony, ale w temacie auta to jestem nienormalny :kox:

Ostatnie pytanie jeszcze: nit będzie dobrze trzymał w plastiku zderzaka czy byłoby trzeba coś podłożyć od środka?

Opublikowano
Poważnie myślę nad tymi nitami - żeby tylko udało się w ori dziury na tyle. Za nim przewiercę nową tablicę to musiałbym to jakoś sprawdzić kurde :kwasny:
Przewiercać klapę? Ruda wyjdzie raz dwa :kwasny:

Przestań niepotrzebnie kombinować i użyj kleju do szyb albo dobrej taśmy dwustronnej.

Tablice będą się dobrze trzymać ( żeby je zdjąć będziesz musiał się trochę napracować żyłką wędkarską - w nocy na szybko nikt tego nie będzie robił :naughty: ).

Nie będziesz musiał robić dziur i martwić się rdzą. Nie będziesz miał szpecących nitów, śrubek i ramek.

Jak bym kupił takie auto to chyba bym nakleił na istniejące tablice, nie chciałoby mi się bawić z żyłką. Po pieciu właścicielach ciekawie by wyglądała taka tablica, na pewno oryginalnie :)