gpwariat Opublikowano 14 Lutego 2014 Opublikowano 14 Lutego 2014 witam! ile z tym jest roboty bo widze ze sanki przeszkadzaja. Jak najlepiej sie za to zabrac pozdr
Labiel Opublikowano 14 Lutego 2014 Opublikowano 14 Lutego 2014 Najlepiej podwiesić silnik i wywalić sanie, ewentualnie podnosisz silnik i trochę opuszczasz sanie na śrubach i też powinno wyjść ale robota nie będzie komfortowa. Generalnie niezbyt przyjemna robota.
gpwariat Opublikowano 14 Lutego 2014 Autor Opublikowano 14 Lutego 2014 tak tez myslalem jakos powalcze z tym pozdr dzieki za info
KYLOMC Opublikowano 14 Lutego 2014 Opublikowano 14 Lutego 2014 szczerze przejeb....e sam robiłem i to na plecach
sawul Opublikowano 14 Lutego 2014 Opublikowano 14 Lutego 2014 A jakieś wskazówki jak podnieść silnik.
Labiel Opublikowano 14 Lutego 2014 Opublikowano 14 Lutego 2014 Primo to czy masz ku temu warunki? Ja osobiście jakiegoś super specjalnego sprzętu nie mam oprócz uchwytu w suficie garażu i wyciągarki. Zawsze sobie w ten sposób podwieszałem silnik w A80.
KYLOMC Opublikowano 14 Lutego 2014 Opublikowano 14 Lutego 2014 odkrecasz poduchy lewa prawa i tylne jak na glebie robisz bo np niemasz wyciagarki to umieszczasz podnośnik pod mocowanie sprężarki klimy i dymasz do góry uważając na wiatrak chłodnicy i czujnik temperatury
sawul Opublikowano 14 Lutego 2014 Opublikowano 14 Lutego 2014 Z tymi warunkami to nie bardzo jakiś garaż jest .Pomocne info.
Rekomendowane odpowiedzi