Opublikowano 25 Lutego 201412 l tyle musi byc wyciete bo inaczej uszczelka nie wejdzie na swoje miejsce walek 38e ma dluzsza koncowke do napedu pompy vac:naughty: i wszyscy ci co nie podcinali uszczelki poprostu nie mieli walka 38e z agp/aqm :facepalm
Opublikowano 25 Lutego 201412 l Autor Ja w srode wstawie fotke jak to u mnie wygladalo, poleci teraz nowa uszczelka, pasta i inny dekiel
Opublikowano 16 Kwietnia 201412 l Kowi, powiedz czy Ty cos poczules po zmianie? nie wiem czy warto szukać... widzialem wykres roberta po zalozeniu walka i moment podniosl sie niezle w niskich partiach obrotów, ale czy to czuc przy codziennej jezdzie po miescie.
Opublikowano 16 Kwietnia 201412 l Autor u mnie trafił z całym silnikiem wiec ciezko powiedzieć, bo ten lepiej chodzi:whistling: Ale dalej mam problem z ta uszczelką, wpadł nowy dekiel, nowa uszczelka pasta, miesiac po naprawie zaczyna sie pocić, jeszcze nie ma tragedii, ale poci sie:facepalm: teraz jak bede robił to ma wpaść inna pasta, bardziej trwała, nowa uszczelka i odpalenie silnika nastąpi po 12h, taką rade dał mi mechanik(inny niż ten co montował mi obecnie). Jak to nie pomoze to
Opublikowano 16 Kwietnia 201412 l Autor nie wiem:kwasny: ale chyba podpiłowanie nie jest rozwiązaniem na plus
Opublikowano 16 Kwietnia 201412 l Autor hmm teraz nie zrobie bo auto złożone i narazie czekam na wymiane oleju wtedy będe walczył tak jak pisałem wczesniej, moze znajde jakieś zdjecie na sieci:whistling:
Opublikowano 17 Kwietnia 201412 l nie wiem:kwasny: ale chyba podpiłowanie nie jest rozwiązaniem na plus mazna walek zeszlifowac tylko juz go nie wykozystasz w silnikach typu agr asv:whistling:
Opublikowano 22 Kwietnia 201412 l Autor No to tak bede musial zrobic, bo tak to nie jazda jak ciagle zasyfiony ten silnik
Opublikowano 22 Kwietnia 201412 l No to tak bede musial zrobic, bo tak to nie jazda jak ciagle zasyfiony ten silnik dobra pasta i nic sie nie poci 80tys zrobilem na podcietej uszczelce i jest sucho:wink:
Opublikowano 22 Kwietnia 201412 l Autor no to ja od załozenia tego wątku wyminiłem 3 razy tą uszczelke i dwa razy dawałem paste, zmieniłem dekiel nawet i dalej problem wystepuje:facepalm: