sus84 Opublikowano 26 Lutego 2014 Opublikowano 26 Lutego 2014 witam. mam maly problem odnosnie swiatel cofania. zarowki mam dobre w lampach tylnich a na komputerze pokazuje ze sa spalone. co ciekawe jak wlaczam wsteczny swiatla nie swieca. co moze byc problemem ? jak go rozwiazac ?
Fido Opublikowano 26 Lutego 2014 Opublikowano 26 Lutego 2014 Sprawdź może czujnik w skrzyni biegów. A do tej pory było wszystko dobrze czy coś modziłeś przy elektryce ?
xcentriq Opublikowano 26 Lutego 2014 Opublikowano 26 Lutego 2014 A zasilanie dochodzi że tak głupio spytam ?
sus84 Opublikowano 26 Lutego 2014 Autor Opublikowano 26 Lutego 2014 zasilanie dochodzi. inne zarowki swieca i nie ma problemu. kilka dni temu komputer pokazywal ze zarowki sa podlaczone ale rowniez nie swiecily gdy wrzucalem wsteczny. ---------- Post dopisany at 16:47 ---------- Poprzedni post napisany at 16:47 ---------- jaki bolec ? gdzie on sie dokladnie znajduje (chodzi o skrzynie biegow) i jak sie niego dostac ?
sus84 Opublikowano 26 Lutego 2014 Autor Opublikowano 26 Lutego 2014 nic nie modzilem w elektryce. samo z siebie przestalo dzialac. pomylka z tym bolcem chodzilo mi o ten czujnik. gdzie go znajde ? w ktorym miejscu dokladnie ?
sus84 Opublikowano 27 Lutego 2014 Autor Opublikowano 27 Lutego 2014 w weekend zajrze wiec pozniej napisze czy to pomoglo i czy faktycznie to bylo problemem dzieki
Rekomendowane odpowiedzi