grzechas_audi Opublikowano 28 Lutego 2014 Opublikowano 28 Lutego 2014 Witam, dzisiaj przy wymianie kiery i symphony na navi chyba coś pomotałem i mam problem. Zdjąłem kleme i odpiołem poduszkę z kiery a póxniej założyłem ją z powrotem i podpiąłem klemę i wszystko ok odpaliłem auto i ok zero błędów wszystko działało. Później po nieudanym montażu navi odpaliłem auto i spoko wszystkie komunikaty zgasły natomiast przy kolejnym odpaleniu po przekręceniu zapłonu od razu pojawił się komunikat (sensor oleju) na fis, całe podświetlenie deski jest ale nie działają mi włączniki halogenów(asr wyłącze) climatronic się świeci ale nie można go włączyć a szyby nie opuszczają się automatycznie po przyciśnięciu(głębiej) przycisku. Dodam że jeszcze do wczoraj miałem inny problem a dokładniej szyberdach nie działał poprawnie np nie otwierał się do końca albo był problem z zamknięciem go lub nie dało się go uchylić a po dzisiejszym zajściu działa poprawnie. Co sprawdzić i co poradzicie?? proszę o pomoc ponieważ auto jest niezbędne dla mnie na co dzień a nie chciał bym żeby coś się zj**... przez moje wymyślanie.
grzechas_audi Opublikowano 1 Marca 2014 Autor Opublikowano 1 Marca 2014 nie problem w tym że navi podpiołe ale nie ruszyła w takim sęsie żę zrobiłem 26 pinową kostkę żeby podłączyć gala i zasilanie i lippa suma summarum navi leży na fotelu obok ---------- Post dopisany at 12:48 ---------- Poprzedni post napisany at 10:30 ---------- dobra temat rozwiązałem sprawdziłem bezpieczniki na sam początek i okazało się że jeden się zjarał i tyle
Rekomendowane odpowiedzi