Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Moje pierwsze Audi :) 1.8 ARG

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak wszyscy pokazują swoje Autka to ja pokaże swój może troszke poglądowo ale jakoś pokazać trzeba :)

WP_20130723_014.jpg

06052013018.jpg

zdjęcia zbyt ogólnikowe ale jak zrobi sie cieplej to może coś nowego sie pojawi :) Autko ma kilka kosmetycznych mankamentów ale nie ma rzeczy której nie dało by sie zrobić jak narazie od maja 2013 wielkich awarii nie stwierdzono :) Pozdrawiam :)

Opublikowano

Ogólnie mógłbyś napisać co nie co o aucie a nie wrzucać 2 zdjecia :whistling:

Opublikowano

Autko zakupiłem po długich poszukiwaniach Audi motywem przewodnim była jedna marka Audi ale na początku chciałem a3 ponieważ tańsze zawieszenie nie ma wielowahaczy i innych rzeczy przewodnim silnikiem był 1.8t moja wersja nie posiada turbo ale jednak przesiąść się z Seata Cordoby I do Audi które zawsze pragnąłem mieć było tym czego marzyłem od dziecka kiedy to ujrzałem Audi a4 pierwszy raz jednak w sedanie ale do meritum :) Auto to wyposażone jest w silnik 1.8 ARG jak widać felgi Audi 15 4poduszki powietrzne :) radio Audi Symphony Tube w bagażniku Audi ale nie wiem jakiej marki ponieważ nie sprawdzałem w innym audi mam nokia. na chwile obecną nie było jakiś wielkich napraw jednak jedna mogę zaliczyć do swojej glupoty ponieważ myjąc samochód zalałem akumulator a stało sie to dlatego iż kanaliki nie były drożne do tego jak to w audi a4 bywa przzednie szyby elektryczne z tylu korbki jednak nie jest to najbogatsza wersja lecz i tak jest nieźle obecnie mam zainstalowana instalacje lpg i testuje ile przejedzie mi takie audi za 100zl co więcej moge powiedziec komfort jazdy tym autem jest bardzo wysoki jednak fotele wolałbym mieć kubełkowe gdyż lepiej trzymają ale jak to mówią jak sie nie ma tego co sie lubi to sie lubi co sie ma :) uważam że dobrze kupiłem gdyż autko nie bierze oleju użytkowane było przez kobiete ;) gdyż pod jednym dywanikiem odkryłem iż są dziury po szpilkach takie jak u któregoś z kolegów pod dywanikiem. Moje audi jest wersja poliftową posiadająca także oświetlenie podłogi/stóp i jak to na polifta przystało zegary które mną zawsze władają podświetlone na biało wczesniej u mamy widzialem na czerwono właśnie w tej 1.8t ale tu jednak widać kolosalną różnice na + Poza wymienionymi dwoma wachaczami górnymi prawym i lewym oraz alternatorze auto nie przysparza wielu problemów a jeśli są to są one kosmetyczne ;) przepraszam ze haos ale jak bedzie cieplej to porobie zdjęcia i wrzuce :) ocenicie sami :)

---------- Post dopisany at 15:48 ---------- Poprzedni post napisany at 15:44 ----------

http://a4-klub.pl/wnetrze-99/podswietlenie-przycisku-tylnych-swiatel-przeciwmgielnych-audi-a4-b5-lift-319208/#post4121788 a tak przy okazji pomoże ktoś??

---------- Post dopisany at 15:59 ---------- Poprzedni post napisany at 15:48 ----------

Widze że kolega z okolic bliskich mi okolic :) choć z słupcy do turku jest pare km :)