Opublikowano 21 Sierpnia 200817 l Ciekaw jestem ile osób z forum trenowało lub trenuje tą wspaniałą dyscyplinę sportu. Osobiście trenowałem ponad 11 lat, w różnych klubach: - SP8 Tarnów, - MKS PM Tarnów, - SMS Gdańsk, - AWF Zielona Góra, - Unia Tarnów. Pozycja: bramkarz.
Opublikowano 21 Sierpnia 200817 l zglaszam sie ze ja jakies 4 lata temu trenowalem pilke reczna 2,5 roku fajny sport ale niestety pozniej sie przerzucilem na inny bardziej extremalny
Opublikowano 21 Sierpnia 200817 l Ja w podstawówce grałem pod okiem Pana Podolskiego - niegdyś trener I drużyny Hutnika Kraków za czasów I ligi. Pamiętam też jak u Nas grał Wszystkim dobrze znany Sławek Szmal to była II liga - przegraliśmy awans z Olimpią Piekary Śląskie i niestety drużynę rozwiązali... Mile wspominam - świetna dyscyplina
Opublikowano 21 Sierpnia 200817 l Autor Z ciekawostek dodam, że mieszkałem przez rok w pokoju (w internacie) z Pawłem Piwko - kto oglądał mecze ręcznej na aktualnej olimpiadzie ten wie o kogo chodzi. Miło tak oglądać kolegę - szkoda tylko, że odpadli w ćwierćfinale
Opublikowano 21 Sierpnia 200817 l A tak w ogóle to mieszkałem przez rok w pokoju (w internacie) z Pawłem Piwko - kto oglądał mecze ręcznej na aktualnej olimpiadzie ten wie o kogo chodzi. Miło tak oglądać kolegę - szkoda tylko, że odpadli w ćwierćfinale Az normalnie nikogo bardziej nie było żal. Słuchałem relacji meczu z Hiszpanami i przegrali... Postanowiłem tylko wyniki sprawdzać, żeby nie zapeszyć, atu taki klops... Ech... Z drugiej strony po kilku dobrych latach ciszy mamy wicemistrza Świata no i olipmiada
Opublikowano 10 Września 201312 l Temat stary jak świat ale też się dorzucę. W liceum też trochę pogrywałem w ręczną na prawym skrzydle. Szkoła zajęła 3 miejsce w Wielkopolsce i do dzisiaj miło się wspomina jak małe miasteczko gromiło takie miasta jak Poznań Fajne czasy. Ale sport sam w sobie świetny. Ręce w kleju i do przodu
Opublikowano 10 Września 201312 l ja trenują piłkę ręczną ale do metalu co to za głupie pytanie Kolego pisz trochę jaśniej bo to jakiś bełkot jest...