Bartczak Opublikowano 6 Marca 2014 Opublikowano 6 Marca 2014 Witam,chciałbym się dowiedzieć,co sądzicie o tej firmie i w ogóle o kupowaniu używanego zawieszenia? zdjęcie : http://img03.tablica.pl/images_tablicapl/104322539_1_644x461_zawieszenie-sportowe-audi-a4-b5-bydgoszcz.jpg aha i jeszcze jedno,zawieszenie te jezdziło w avancie i siedziało bardzo ładnie (własnie tak jakbym chciał),jednak ja mam sedana to mogę domniemać,że tył będzie mi siedział nieco wyżej? wsadzał ktoś z avanta do sedana? o dużo mogę się spodziewać różnicy? Generalnie chcę kupić jakieś używane zawieszenie obniżające -40mm,na co mam zwrócić uwagę przy zakupie? Chodzi mi o klasy twardości i tak dalej,żeby mi to siadło jak należy,bo jak się naczytałem na forum,że ktoś tam kupil eibachy -30 a mu siedzi wyżej niż na seri to teraz się boję Pozdrawiam p.s orientuję się ktoś może jaki jest koszt wrzucenia takiego zawieszenia u mechanika? +/- oczywiscie
medik Opublikowano 6 Marca 2014 Opublikowano 6 Marca 2014 Każdy ma swoje zdanie. Ja osobiście nigdy nie kupiłbym używanego zawieszenia, no chyba że od znajomego. Nigdy nie wiesz na co trafisz. Wsadzenie zawiechy to 100-200 zł.
Artuditu Opublikowano 6 Marca 2014 Opublikowano 6 Marca 2014 polecam amorki koni,sa praktycznie nie zniszczalne.I najwikeszy plus tych amorków to regulacja twardosci.jak bedziesz kupował to sprawdz czy działa regulacja.Bedzisz bardzo zadowolony.Raz kupisz koni zawsze bedziesz chciał miec.
Bartczak Opublikowano 12 Marca 2014 Autor Opublikowano 12 Marca 2014 Panowie,mam do Was jeszcze jedno pytanie,czy na takim zawieszeniu -40,zużycie wahaczy będzie szybsze? czy raczej nie ma różnicy? Pozdrawiam i czekam na szybką odpowiedz
Rekomendowane odpowiedzi