krzysiekvtec Opublikowano 8 Marca 2014 Opublikowano 8 Marca 2014 W tipie jest zawor n75ma dwa wezyki do ciegna od sterowania turbo i jeszcze gdzies, czyjego koniec powinien znajdowac sie w srodku tipa ?
Dev Opublikowano 8 Marca 2014 Opublikowano 8 Marca 2014 To nie jest czujnik tylko zawór N75. Cisnienie wychodzi z zimnej części turbo do N75, przechodzi przez niego i rozchodzi sie do aktuatora i TIPa
krzysiekvtec Opublikowano 8 Marca 2014 Autor Opublikowano 8 Marca 2014 Czyli nie musi byc w tipie moze byc przedluzony wezykiem ?
Dev Opublikowano 8 Marca 2014 Opublikowano 8 Marca 2014 On jest osadzonyw Tipie Co chcesz zrobic ????
krzysiekvtec Opublikowano 9 Marca 2014 Autor Opublikowano 9 Marca 2014 On ma dlugi kruciec i w seryjnym gumowym tipie siedzi gleboko a ja w ksasowym mam kruciec wystajacy z tipa zeby ten zaworek podlaczyc musial byc przewod. Caly czas mam blad p0102
krzysiekvtec Opublikowano 9 Marca 2014 Autor Opublikowano 9 Marca 2014 Mozliwe ze padla po zmianie na stozek czy po prostu odczyt jakis jest inny ? Da sie jakos to ominac ustawic ? ---------- Post dopisany at 16:54 ---------- Poprzedni post napisany at 15:09 ---------- Wlasnie bylem sprawdzic ile g/s przelatuje powietrza, calyczas mam 0 wczesniej normalnie ookazywalo... Wtyka ruszam ale nic sie nie zmienia,
hopek03 Opublikowano 9 Marca 2014 Opublikowano 9 Marca 2014 morze podczas montażu Tipa przez nieuwagę spad ci albo uderzyłeś gdzieś nim lub przedmuchiwałeś sprężonym powietrzem i się uszkodził
krzysiekvtec Opublikowano 9 Marca 2014 Autor Opublikowano 9 Marca 2014 Dokladnie spadl :-\ dzisiaj na postoju tak dymił ze nic nie bylo widac, ale mocy nie stracil po zmianie tipa duzo lepiej przyspiesza :-)
Rekomendowane odpowiedzi