wrclaguna Opublikowano 11 Marca 2014 Opublikowano 11 Marca 2014 Audi prezentuje system indentyfikacji świateł – MotoFilm.pl - blog motoryzacyjny
kanu Opublikowano 20 Marca 2014 Opublikowano 20 Marca 2014 tylko kiedy to w Polsce bedzie kompatybilne... z naszymi systemami swiatel na skrzyzowaniach
piotrzaba5 Opublikowano 20 Marca 2014 Opublikowano 20 Marca 2014 Ciekawe jak wyjdzie to w praktyce, a w szczególności z opcją dojazdu do świateł
karolas123321 Opublikowano 20 Marca 2014 Opublikowano 20 Marca 2014 A co jest z naszymi światłami nie tak? Przeciesz juz dawno zbierają statystki na temat natezenia ruchu, a transmisja odbywa sie miedzy skrzyzowaniami w całym miescie. Nie ma problemu udostępniać informacji dla aut.
kanu Opublikowano 21 Marca 2014 Opublikowano 21 Marca 2014 w kazdym miescie? bo jezdzac po Lodzi to odnosze wrazenie ze kwestia "zielonej linii" nie daje zbytnio rady w wiekszosci...
karolas123321 Opublikowano 21 Marca 2014 Opublikowano 21 Marca 2014 Nie wiem w jakich miastach ale we wszystkich wiekszych powoli. Na pewno Warszawa, Białystok, Gdańsk, Kraków reszte to i nie wiem ale pracowałem nie dawno w formie robiacej oprogramowanie dla takich systemów.
Rekomendowane odpowiedzi