Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B8] 2.7 V6 Tdi Multi :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Wiesz co muszę dokładnie sprawdzić na feldze od wewnątrz jakoś, mam na pewno kapsle 3SDM natomiast felga jest na pewno Ori sprawdzę Ci niedługo :) wiem, że były na allegro jeszcze jakieś inne bardzo podobne i tańsze natomiast jest zauważalna różnica na żywo...

bylbym wdzieczny jakbys sprawdzil....ja mam od tego goscia co tylko 3sdm sprzedawal z angli ponoc sprowadzane,kapsle tez mam 3sdm-a ale od tylu na felach sa parametry,i made in taiwan i tyle nic o logo

Opublikowano
  • Autor

wiesz co myślę, że masz dobre felgi ja jeszcze nie sprawdzałem, ale oryginalne felgi 3SDM są Angielskie ale mimo wszystko produkowane w Taiwanie czy gdzieś tam jak wszystko z wiadomych przyczyn...sprawdzę dzisiaj i dam znać...

Opublikowano

do tej felgi powinna być chyba nieco inna opona..

Opublikowano
  • Autor
do tej felgi powinna być chyba nieco inna opona..

z przodu masz rację natomiast to jest auto do jeżdżenia na co dzień i tak ma być może zmienię jeszcze na trochę węższą, ale to za jakiś czas. W tym momencie felga jest bardziej bezpieczna :) tył jest dobrze...ja nie chcę naciągu...

Opublikowano

ok, rozumiem.. ale wybrałeś felgę, która żeby pokazywała właściwie swój rozmiar i robiła wow potrzebuje naciągu opony.. to Twoje auto i Tobie ma się podobać, sam mam u siebie opony 255/35/19, ale na ORI feldze. u Ciebie ta felga na 19 cali niestety nie wygląda.. przynajmniej na zdjęciach - takie jest moje zdanie

• 2 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor
ok, rozumiem.. ale wybrałeś felgę, która żeby pokazywała właściwie swój rozmiar i robiła wow potrzebuje naciągu opony.. to Twoje auto i Tobie ma się podobać, sam mam u siebie opony 255/35/19, ale na ORI feldze. u Ciebie ta felga na 19 cali niestety nie wygląda.. przynajmniej na zdjęciach - takie jest moje zdanie

masz rację natomiast rzeczywiście troszkę lepiej wygląda to na żywo :) gdybym zdecydował się na trochę inny samochód typu Sirocco to na pewno robiłbym naciąg tutaj jednak nie chcę już kombinować! na tą chwilę podoba mi się jak jest :)

Co do naciągu nadal jakiegoś mocnego nie ma natomiast już jest opona przód 235/35/19 i wygląda dużo lepiej :)

---------- Post dopisany 11-07-2014 at 16:01 ---------- Poprzedni post napisany 05-05-2014 at 14:21 ----------

Siema panowie mam pytanie oraz prośbę w jednym....ostatnio wyskoczył mi komunikat TPMS i wywala do tego ESP. Powodem mogły być minimalnie skrzywione tarcze, które błyskawicznie zrobiłem i miało być ok natomiast nie jest... błąd wyskakuje nadal i nie mam pojęcia jak dojść i jak go naprawić. W ukrytym menu nawet próbowałem go wyłączyć i nadal to nic nie pomaga..może ktoś się już spotkał z podobnym problemem i mógłby podpowiedzieć co zrobić w tej sytuacji...z góry bardzo dziękuję..:wink:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

ładna a4, no i dobry motor:)))) Luknij na moja:)