razokm Opublikowano 15 Marca 2014 Opublikowano 15 Marca 2014 Witam mam problem ponieważ kupilem felgi w rozmiarze 5x100 a mam 5x112 (chyba oczywiste) Mam poważny problem ponieważ dystanse 22mm (taką właśnie minimalną grubość oferuje firma RING z Krakowa) są o jakieś 10mm za gruby aby w ogóle zmieścić koło w nadkolu a już nie mówię o skręcaniu nim! Mój znajomych podpowiedział aby przeszczepić piasty z czegoś co ma 5x100 chyba golf4 czy a3? Czy ktoś już robił takie modyfikacje? Może macie jakieś inne rady? Pomocy!!!
Mauros88 Opublikowano 15 Marca 2014 Opublikowano 15 Marca 2014 Sprzedac felgi i kupic w odpowiednim rozstawie. Z przodu moze i bys cos przeszczepil piasty ale po co?
A-rek Opublikowano 15 Marca 2014 Opublikowano 15 Marca 2014 a nie prościej sprzedać felgi i kupić z prawidłowym rozstawem?
razokm Opublikowano 15 Marca 2014 Autor Opublikowano 15 Marca 2014 Niby prościej ale kupilem felgi w angli za 25 funtów z auta które podnosili już i miało isc na "żyletki" i troche szkoda ich a są piękne http://www.dhwheels.com.pl/dhw/felgi/RS6%20GM/DSCN6081.JPG
A-rek Opublikowano 15 Marca 2014 Opublikowano 15 Marca 2014 no to sprzedaj je za dużo więcej funtów i będziesz z kasą do przodu
Rekomendowane odpowiedzi