Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Naprawa maglownicy w okolicach Rzeszowa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gdzie w okolicach Rzeszowa można kupić zregenerowany magiel a uszkodzony zdać w rozliczeniu po wymianie ?

Chciałbym uniknąć kosztów przesyłki oraz wymienić w ciągu jednego dnia .

Miał ktoś jakieś doświadczenie w tym temacie ?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

DOlaczam sie do tematu jak cos bo tez mam problem z maglownica i takie cos by mi pasowalo ze stara zdaje dostaje zregenerowana zakladam i po sprawie

---------- Post dopisany 31-03-2014 at 11:49 ---------- Poprzedni post napisany 27-03-2014 at 21:16 ----------

a co o tej firmie myslicie??

Przekładnie Rzeszów - regeneracja przekładni kierowniczych

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Panowie wymienialiście ten magle ?

dziś u mnie też zaczęło strasznie cieknąć.

Jak wymienialiście to gdzie, za ile i za co dokładnie ?

Opublikowano

Ja nie robilem jeszcze bo sie delikatnie saczy i zastanawiam sie wlasnie czy regenerowac czy szukac uzywki

Opublikowano

Ja wczoraj jak jechałem do Rzeszowa to w połowie drogi poczułem brak wspomagania, zobaczyłem pod maskę a tam 0 płynu...

dolałem z 150ml i zanim dojechałem do Rzeszowa to płyn zniknął - stąd to pytanie.

Jakby ktoś znał ceny w kilku miejscach w Rzeszowie/okolicach to chciałbym rozpoznać się w cenach - gdzie, za ile, za co :wink:

Opublikowano

2 posty wyzej dalem adres na kraczkowa ponoc oni w miare ok robia maglownice co do ceny nie wiem trzeba dzwonic i pytac

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

panowie tez dołączam do was, bo czeka mnie regeneracja, rowniez szukam cen. a Ty kolego ze Stalowej juz cos robiles ze swoja maglownicą? :wink:

Opublikowano

Nie nic nie robilem bo dziwnym trafem przestal sie saczyc plyn i przestalo ubywac wiec narazie nic nie robie :)

Opublikowano

no to powienienes sie cieszyc, u mnie pod samochodem kaluza, a cos dowiedziales sie moze odnosnie jakiegos zakladu który regenruje?

Opublikowano

Napisalem wyzej gdzie robia ale nikt nie odpisal czy warto tam to wyslac :(

Opublikowano

ja bede jutro tam dzwonil do tego kraczkowa, to dam znac tu na forum, :wink: co i jak.

Opublikowano

ja miałem regenerowaną przekładnie z golfa właśnie tam w kraczkowej, po regeneracji golfem jezdziłem rok i wszystko śmigało więc myśle że ok, gość tam daję ileś gwarancji na to więc nie tak w ciemno. mój mechanik wszystkie przekładnie tam zawozi do regenerowania. 500 zl regeneracja kosztowała

Opublikowano

jak chcecie mieć dobrze zrobione to ten gość Kraczkowa to najlepszy wybór :)

Opublikowano
jak chcecie mieć dobrze zrobione to ten gość Kraczkowa to najlepszy wybór :)

Potwierdzam i zdecydowanie polecam.

Regenerowałem w tym zakładzie przeszło półtora roku temu i jak do tej pory nie ma najmniejszych problemów (zero jakiegokolwiek wycieku).

Co do ceny nie pamiętam dokładnie bo właściciel mówił coś o 550zł brutto. W dniu odbioru był chwilowo nieobecny więc magiel wydał mi pracownik - zapłaciłem 470zł.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

dzwoniłem do tego kraczkowa jakis czas temu, i rzeczywiscie jak mowicie zaklad jest robi, cenowo 470zł netto. można zawiesc swoja za kilka dni odbior, badz oni moga wlozyc. ale nie na miejscu.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ludzie czy wy nie znacie odmiany ?? Miejscowość nazywa się Kraczkowa a magiel zawozisz do zakładu w Kraczkowej.

Słyszałem dobre opinie o tym zakładzie.

Opublikowano

czekałem aż się ktoś oburzy :D Chyba mieszkasz w Kraczkowej :D