MaciejK Opublikowano 18 Marca 2014 Opublikowano 18 Marca 2014 Witam Padła mi w T4 pompa wtryskowa. zna ktoś może jakąś firmę w Szczecinie lub okolicach która naprawia/regeneruje takie pompy?
SotoM Opublikowano 18 Marca 2014 Opublikowano 18 Marca 2014 najbardziej sławni to Diesel Service - Tama Pomarańska - ciezko tam nie trafic i Bosch Service Gyrifino - Bojarski. ale Dziadek na tamie ogarnie ci temat. tylko musisz z nim z góry gadać o cenie bo lubi po wszystkim cenowo podskoczyć...
samekgsx550 Opublikowano 18 Października 2014 Opublikowano 18 Października 2014 Ja robiłem ul. Ofiar Stutthofu 70A, 72-010 Police Zrobili dobrze. Ale dawkę i kont wtrysku musiałem już sam ustawić ,bo nie mieli sprzętu i ustawili w kosmos tnz na oko. Tanio wzięli. Na tamie kolega od BMW się przejechał. Nie polecam.
MichauS Opublikowano 19 Października 2014 Opublikowano 19 Października 2014 W policach u krynskiego robiłem pompę i wtryski do tdci forda i powiem tak jedynie odstawić do nich auto i odebrać naprawione bo inaczej wszyscy winni wokół.
samekgsx550 Opublikowano 19 Listopada 2014 Opublikowano 19 Listopada 2014 Wszędzie dobrze gdzie nas nie ma. Mi koledzy ze Sz-n polecali gościa z Widuchowej. Ale jak dla mnie był zbyt drogi.
Rekomendowane odpowiedzi