Opublikowano 29 Października 200817 l furka kox a gdzie mozna zakupić takie naklejki na drzwi z logo AKP?
Opublikowano 29 Października 200817 l furka kox a gdzie mozna zakupić takie naklejki na drzwi z logo AKP? Rozwalasz mnie czlowieku , po 1 sa to magnesy po 2 dzial gadzety klubowe
Opublikowano 29 Października 200817 l furka kox a gdzie mozna zakupić takie naklejki na drzwi z logo AKP? Rozwalasz mnie czlowieku , po 1 sa to magnesy po 2 dzial gadzety klubowe sorki
Opublikowano 3 Listopada 200817 l Autor Audika stoi w ASO i montują sprężynki -35 przód i 30 Tył zapewne fotki wrzuce wieczorem :gwizdanie:
Opublikowano 3 Listopada 200817 l Audika stoi w ASO i montują sprężynki -35 przód i 30 Tył zapewne fotki wrzuce wieczorem :gwizdanie: przy tym silniku jak najbardziej wskazane usztywnienie się
Opublikowano 3 Listopada 200817 l Autor Audika stoi w ASO i montują sprężynki -35 przód i 30 Tył zapewne fotki wrzuce wieczorem :gwizdanie: przy tym silniku jak najbardziej wskazane usztywnienie się seryjne - 20 troszke mało , przynajmniej tak mi sie wydaje hehehe zobaczymy czy nie przesadziłem
Opublikowano 3 Listopada 200817 l Autor a co z seryjnym 20 robisz ?? może ja bym wziął ? a masz Quattro ? Przód pasuje do FWD ale tył jedynie do Q
Opublikowano 3 Listopada 200817 l a co z seryjnym 20 robisz ?? może ja bym wziął ? a masz Quattro ? Przód pasuje do FWD ale tył jedynie do Q już widziałem ogłoszenie niestety nie ..więc odpada
Opublikowano 3 Listopada 200817 l Autor chyba przesadziłem z obniżeniem , lepsze zdjecia będą jutro rano ;(
Opublikowano 3 Listopada 200817 l Tyl siedzi bardzo fajnie, ale z przodem to mozesz miec problemy przy codziennej jezdzie...
Opublikowano 3 Listopada 200817 l o w mordę ale gleba z przodu fajnie tylko uważaj na krawężniki i progi
Opublikowano 3 Listopada 200817 l Autor Tyl siedzi bardzo fajnie, ale z przodem to mozesz miec problemy przy codziennej jezdzie... kurfa a miało być tak jak u ONIAKA ;(
Opublikowano 3 Listopada 200817 l EE jest fajnie,tez mam nisko teraz przod i jest ok,trzeba tylko bardziej uwazac i bedzie git.Mi sie podoba
Opublikowano 3 Listopada 200817 l Tyl siedzi bardzo fajnie, ale z przodem to mozesz miec problemy przy codziennej jezdzie... kurfa a miało być tak jak u ONIAKA ;( Tylko oniak ma chyba amorki komfort, wiec pewnie z tego wynika roznica