michałswd Opublikowano 24 Marca 2014 Opublikowano 24 Marca 2014 Czesc szukam kogos kto pomogłby przy odpaleniu nawigacji w radiu RNS-LOW BNS 5.0 Antene do gps mam brakuje płyty i swiezej mapy , fis kolorowy oczywiscie sie zrewanżuje $ Prosze o jakieś namiary
michałswd Opublikowano 24 Marca 2014 Autor Opublikowano 24 Marca 2014 Podeslij bo nie umie odkopac w liscie uzytkwnikow
michałswd Opublikowano 15 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 15 Czerwca 2014 Panowie problem z bns dalej aktualny moze ktos inny umi pomóc albo poleci cos sprawdzonego ---------- Post dopisany at 18:36 ---------- Poprzedni post napisany at 18:14 ---------- Prosze moderatora o przeniesienie do odpowiedniego dzialu nie wiem jakim cudem sie to tutaj znalazło
kudlatex Opublikowano 17 Czerwca 2014 Opublikowano 17 Czerwca 2014 Witam. Odwiedź kolego taka stronkę AUDIOmaniak Mam takie samo radio, chłopaki wgrali mi język polski, gdzie inni rozkładali ręce.... tam mi pomogli )) Dzwoń, umów się, pojedź - ciesz sie z radia )) Warto. Pozdrawiam.
michałswd Opublikowano 18 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 18 Czerwca 2014 Język to nie problem szukam dzialajacej "świeżej' navi
Rekomendowane odpowiedzi