infrared Opublikowano 25 Marca 2014 Opublikowano 25 Marca 2014 Panowie, mam ogromny problem, mianowicie: mam odgięty do dołu plastikowy spoiler przedniego zderzaka w mojej a4 (95r.). Nawet przy małym krawężniku parkując przodem na chodniku, przy zjeździe z niego pojawia się taki problem, że spoiler haczy o krawężnik i odgina cały zderzak, który jest już konkretnie ponadrywany. Muszę szukać nowego spoilera, czy są może jakieś pomysły na "samoróbkę", która nie byłaby fuszerką?
Maniu. Opublikowano 27 Marca 2014 Opublikowano 27 Marca 2014 Chodzi o czarną, plastikową dokładkę pod zderzakiem? Też miałem z tym problem, kilka opasek zaciskowych tzw. trytytki, najlepiej z kanału to wszystko przymocować. Jak dobrze zrobisz to nic nie będzie widać
infrared Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 1 Kwietnia 2014 też próbowałem trytytkami, ale twardy ten plastik. poszedłem więc w drugą stronę i odciąłem odstające połamane fragmenty. z zewnątrz nic nie widać, a zderzak na miejscu i o nic nie wadzi ;]
Rekomendowane odpowiedzi