Mody94 Opublikowano 30 Marca 2014 Opublikowano 30 Marca 2014 Witam Przedstawiam wam moją czarnulke zakupioną 23.02.2014. Autko z listopada 1999r, modelowo rocznik 2000, w tym roku też była pierwsza rejestracja. Pod maską AVG o mocy 110 KM. Wg licznika przebieg 199 378 i naprawdę na tyle wygląda, ale i tak wszyscy powiedzą, że ma 400 tys. przejechane:grin: Kod lakieru: 4Z. Wyposażenie: - Climatronic, - 10x Air bag, - Elektryczne lusterka, - Elektryczne przednie szyby, - Ogrzewane lusterka, zamek w drzwiach kierowcy i dysze spryskiwaczy, - Tempomat - Zamek centralny i alarm Ori z scyzorykiem + domykanie szyb z pilota, - Pakiet światło, - 2x podłokietnik, - Halogeny - ABS - Kierownica, gałka zmiany biegów, ręczny- skóra, - regulacja kierownicy w dwóch płaszczyznach, - koło zapasowe na alusie, Chyba wszystko... Plany mam ambitne, a funduszy brak, ale powoli do przodu:decayed: - Poprawki lakiernicze i polerka, - Jakieś dobre koło - Audio Bose + RNS-E, - przyciemnienie szyb, - pełen FIS, - Bixenon + spryski i autopozycjonowanie, - osłony pod i na silnik (komuś się przydały i brakuje), - prawdopodobnie wymiana przedniej szyby z powodu odprysków, - LED oświetlenie wnętrza i tablic rejestracyjnych, - nowe wkłady do lusterek, - projektory, - gleba ? Tyle na dzień dzisiejszy, będę uzupełniał jak mi przyjdzie do głowy coś nowego Co już zrobiłem : kompletny rozrząd, olej, wszystkie filtry, wymieniony termostat, napinacz i rolka paska micro (klima), napinacz i rolka paska micro (alternator) + nowe paski, nowy płyn chłodzący. Jeszcze czeka mnie wymiana przednich wahaczy. No i kilka zdjęć No i Wunderbaum musi być Czekam na sugestie, porady i oczywiście słowa krytyki. Nie obrazę się bo to i tak moje auto i ma sie podobać przede wszystkim mnie, a nie innym. No ale wyrazić swoje zdanie możecie, o to w tym chodzi przecież
jarolinho Opublikowano 30 Marca 2014 Opublikowano 30 Marca 2014 często widziany na Gliwicach jak zrealizujesz połowę planów to będzie o niebo lepiej i w dół go!
Mody94 Opublikowano 30 Marca 2014 Autor Opublikowano 30 Marca 2014 No 5 dni w tygodniu Gleba ? Będzie ale w dalekiej przyszłości... No i myśle, że minimalna bo auto ma być przede wszystkim do jeżdżenia
K4RW4S Opublikowano 31 Marca 2014 Opublikowano 31 Marca 2014 ładna baza do modów powodzenia w przeróbkach....
Mody94 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Dzisiaj rano moja B'5 tka zrobiła mi prima aprilis, akumulator pusty jak bela, prądu nie trzyma... No nic.. trzeba kupić nowy
Rekomendowane odpowiedzi