Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[Małopolska] Widziany, widziana

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

srebne sedanowe B8 KBC ładny felunek Y coś tam w rejestracji :D ok 16/17 na Czyżyńskim rondzie :D

czarne avant B8 KR 003Y# ? na szklanych domach niedaleko Banolli a dokładnie przy aptece po 2giej stronie :decayed:

:hi:

• Odpowiedzi 4,2 tys.
  • Wyświetleń 275,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

to widziałes Dawida :naughty:

Opublikowano

dziś godzina 17 czarna b6 avant KR...... osiedle akademickie :hi:

Opublikowano

czarne avant B8 KR 003Y# ? na szklanych domach niedaleko Banolli a dokładnie przy aptece po 2giej stronie

to sem mła 008 jak juz :wink4:

Opublikowano

Jarka żona rano astrą :naughty: zaspana :wink4:

Opublikowano

srebne sedanowe B8 KBC ładny felunek Y coś tam w rejestracji :D ok 16/17 na Czyżyńskim rondzie :D

:hi::rolleyes:

Opublikowano

:hi::rolleyes:

czarne avant B8 KR 003Y# ? na szklanych domach niedaleko Banolli a dokładnie przy aptece po 2giej stronie

to sem mła 008 jak juz :wink4:

:hi: Cieszę się że Was wyłapałem :naughty:

Opublikowano

greg wtorek rondo grzegórzeckie 22:30

Opublikowano

Czyzby gruszka dzisiaj na placu nowym stal?

Opublikowano

Czyzby gruszka dzisiaj na placu nowym stal?

stał

Opublikowano

Jarko dzisiaj o 5:00 na stella sawickiego :gwizdanie:

Opublikowano

Dawid_n :hi: dziś godzinę temu na wylotówce KBC- Proszówki (ul.Proszowska?) utknąłeś a ja myknąłem obok avantem , chyba długo tam stałeś :wink4:

Opublikowano

Jarko dzisiaj o 5:00 na stella sawickiego :gwizdanie:

Pozdrawiam :hi:

Opublikowano

Dawid_n :hi: dziś godzinę temu na wylotówce KBC- Proszówki (ul.Proszowska?) utknąłeś a ja myknąłem obok avantem , chyba długo tam stałeś :wink4:

No pewnie gdzies tam kursowalem, ale nie wiem o ktore miejsce Ci chodzi konkretnie :mysli:

Opublikowano

Wczoraj granatowe B5 około 19.30, wystartował na telewizyjnej, mignał awaryjnymi i wpadł na suszarkę przy salonie Forda. 120 chyba było... :gwizdanie:

Opublikowano

Czarny avant na Klasztornej dziś o 20, trąbił ale nie zauważyłem kto kierował bo schowany był za dużym samochodem :gwizdanie:

Jak bym miał zgadywać postawił bym na KERCZIEGO :naughty: bo B8 to chyba nie była wiadomo czyja :cool1: ....

Opublikowano

No pewnie gdzies tam kursowalem, ale nie wiem o ktore miejsce Ci chodzi konkretnie :mysli:

Przed samym mostem, w lewo na Proszówki pojechałeś bo widziałem w lusterku ;) a prawo na most(zaraz za mostem jest knajpa chyba na Rabie czy coś takiego ?) ja pojechałem w stronę Bochni ;)

Opublikowano

Przed samym mostem, w lewo na Proszówki pojechałeś bo widziałem w lusterku ;) a prawo na most(zaraz za mostem jest knajpa chyba na Rabie czy coś takiego ?) ja pojechałem w stronę Bochni ;)

zgadza sie :cool1:

Opublikowano

Dziś, godzina 13:58 ul. Podedworze (piaski) czerwone A4 B5 Sedan KR964^^ naklejka klubu na klapie, :wtf::mysli::decayed:

Opublikowano

wczoraj na jakiś wioskach pod Krakowem srebrny Avant B5 KMI/KMY ? pozdrowiony na CB