ArTh00r Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Witam serdecznie, 2 dni temu kupiłem samochód i zacząłem się bawić ustawieniami komputera. Ogólnie małą mam na ten temat wiedzę ale pomyślałem, raczej nie da się nic zepsuć, a tu nagle przestały otwierać się przednie drzwi od strony kierowcy... Cały czas wszystko działało normalnie, ale od momentu moich ingerencji nie można otworzyć drzwi jak się chce do niego wejść ... Czy ktoś już miał taki przypadek? Gdzie powinienem się z tym udać aby nagle mnie ktoś nie naciągnął niby na wymianę centralnego zamka... Pozdrawiam Artur
wrclaguna Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Opublikowano 5 Kwietnia 2014 co zmieniałes w kodowaniach ? zrob scan sterownikow i wstaw je tu
ArTh00r Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 5 Kwietnia 2014 dobre pytanie Mam to auto od dwóch dni, wciskałem na czuja Więc nie wiem czy jest to realne aby zablokować drzwi? Jest taka opcja w ogóle w tych autach? Czy to taki niefart i centralny działa we wszystkich pozostałych drzwiach tylko nie działa od strony kierowcy?
wrclaguna Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Opublikowano 5 Kwietnia 2014 jak mozna cos kodowac na czuja jak ci mam pomoc jak nie wiadomo co zrobiłes ? w sterowniku 42 sprawdz czy masz remote door lub cos podobnego w kodowaniu BYTE
ArTh00r Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Ehh to ładnie dałem ciała :/ Tak to jest jak człowiek żyje świadomością, że lepiej próbować, a może się uda Zaraz o tym poczytam jak to się robi dokładnie i wtedy będę pytał się o dokładne wskazówki... Jest jakiś poradnik do konfiguracji ? Jak dokładnie można się tam poruszać itd? Wychodzi na to, że w obsłudze komputera stacjonarnego jestem tylko mocny
wrclaguna Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Jesli masz VCDS to masz tu INSTRUKCJE : Strona firmy ADAKO - oprogramowanie diagnostyczne VCDS?
Rekomendowane odpowiedzi