Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B6 AVB] Zmiana koloru wyświetlacza Becker Traffic Pro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, wgrałem nową wersce navigacji z mapą PL do radia Becker Traffic Pro. Nie dość ze i tak się nie wgrało do konca bo cos mu nie pasowalo(pomimo ze sie zainstalowalo do konca). Wszystko byloby OK, gdyby nie fakt ze PODCZAS WGRYWANIA RADIO ZMIENILO KOLOR z czerwonego(komponowalo sie z reszta w środku) na jasno pomarańczowy/żółty. Moze ktoś wie jak to odwrócić i jak zmienić kolor na czerwony? próbowałem płytą org. z Navi od Audi i nic ;/ aktualizuje sie do poprzedniej wersji ale kolor dalej jest pomarańczowy ;/ Proszę o pomoc ...

Wgrałem tą mapke:

CD 2

http://torrenty.org/torcache/167722_2.html

Opublikowano

cześć.

możesz sobie zmienić kolor. wciskasz przycisk z nutkami i go trzymasz. pojawia sie jakieś menu i pod którymś z dolnych przycisków jest COL wciskasz ten przycisk gdzie jest COL i tak zmieniasz kolory. kolor zapamietuje sie automatycznie.

Nie mam w tej chwili radia przed sobą ale myśle że nic nie pomyliłem. jeśli się nie uda zmienic to napisz może coś źle wytłumaczyłem.

PS. Jakie jest pokrycie tej mapy bo ja też właśnie jakąś polske wgrałem ale w pamieci jest może 20 miast w Polsce