VTG Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Namierzyłem 11V przy otwieraniu switchem i z pilota. Siłownik nawet nie drgnie a jest sprawny patrzyłem na krótko. Co może być przyczyną kable które wchodzą w klapę są ok.
Sebastianb6 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 A samo połączenie na kostce ? Nie jest zaśniedziałe ?
VTG Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Nie jest zaśniedziałe styk jest dobry. Podobno gdy postukano w klapę przez jakiś czas chodziło.? 11V to za mało, żeby odpalić siłownik.
zbigok Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Wydaje mi się, że napięcie 11V nie powinno być problemem do tego aby silniczek prądu stałego, jaki jest w tym zamku, się uruchomił i pracował. Proponuję rozebrać.
VTG Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Siłowniczek nowy, podaję 13V z instalacji cyka idealnie. Tak jakby nie byłowydajności prądowej. Jutro będę patrzył.
rafal9119 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 panowie jak pompke centralnego zamka podłaczyc w b5 na krotko??? moze macie jakies fotki?
Rekomendowane odpowiedzi