tramp11 Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Z góry przepraszam jeśli wątek umieściłem w złym miejscu....ale nowemu chyba się wybaczy :> Otóż moje wątpliwości budzi następująca sprawa: czy wszystkie Audiole wyposażone w światła xenonowe są obligatoryjnie zaopatrzone w spryskiwacze świateł?! Pytam ponieważ przymierzam sie do kupna a wiele ogłoszeń obejmuje pojazdy z xenonami a bez spryskiwaczy i tu mam wątpliwości czy jest to sytuacja normalna,czy auto jest tuningowane "tańszym sumptem", czy też jest to egzemplaż "draśnięty??! Dzięki za dotychczasową pomoc i proszę o rozwianie moich wątpliwości T.
ykk Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Wszystkie ori xenony maja spryskiwacze. Jak dane auto ma xenony to znaczy ze: cala lampa jest zmieniona na xenon wsadzony jest hid badz auto ma ori xenony ale bylo walone i sprzedawca nie zatroszczyl sie o odpowiedni zderzak..
tramp11 Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Autor Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Tak przypuszczałem..... Dziękuje za podpowiedź! A tak btw. to jak ma się sprawa z dolnymi częściami nadwozia?! Spotkałem się z opinią ,że od 2003 wszystkie dolne listwy miały kolor nadwozia.....a w większości egzempl. części te są nadal szaroplastikowe?! Jak powinno być?
HiRide Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Tak przypuszczałem..... Dziękuje za podpowiedź! A tak btw. to jak ma się sprawa z dolnymi częściami nadwozia?! Spotkałem się z opinią ,że od 2003 wszystkie dolne listwy miały kolor nadwozia.....a w większości egzempl. części te są nadal szaroplastikowe?! Jak powinno być? nic mi o tym nie wiadomo bo widze czesto modele z 2004 z czarnymi spodami.Malo jest aut ktore maja pomalowane wszystkie pod kolor
Cuber Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Tak przypuszczałem..... Dziękuje za podpowiedź! A tak btw. to jak ma się sprawa z dolnymi częściami nadwozia?! Spotkałem się z opinią ,że od 2003 wszystkie dolne listwy miały kolor nadwozia.....a w większości egzempl. części te są nadal szaroplastikowe?! Jak powinno być? a masz regulacje lamp w kabinie? / tzn regulacje wysokosci lamp jesli masz to znaczy ze ktoś HID-s wstawił.... a co do pomalownych dokladek poczytaj w temacie lifting B6
piotrcar Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Opublikowano 26 Sierpnia 2008 hej.ja mam audi z 2004 i w oryginale dokladki byly czarne
Młody Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Opublikowano 26 Sierpnia 2008 hej.ja mam audi z 2004 i w oryginale dokladki byly czarne Wszystkie z przodu z tyłu i progi?
piotrcar Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Opublikowano 26 Sierpnia 2008 tak[br]Dopisany: 26 Sierpień 2008, 13:16 _________________________________________________ja kupilem auto w szwecji.moze to jest jakas wersja co idzie na szwecje nie wiem...wkazdym razie duzo jest takich tutaj[br]Dopisany: 26 Sierpień 2008, 13:17 _________________________________________________tu masz link do jakiegos audi z 2004 http://www.blocket.se/vi/17794310.htm?ca=11_s
pedros2009 Opublikowano 27 Czerwca 2012 Opublikowano 27 Czerwca 2012 cześć, powiedzcie mi czy przetwornica oryginalna valeo z wyjściem na żarówkę D2S z ori xenonów będzie pasowała do ori lampy Valeo tylko z wyjściem D1S ?? Rozpiepszyłęm swoją lampę ori Valeo xenon, która ma wyjście na D2S, i chce teraz kupić nową ori Valeo tylko że na allegro są wszędzie z wyjściem D1S :/ i nie wiem czy mam kupować, kto mi pomoże?? auto stoi w garażu i jestem uziemiony ---------- Post dopisany at 19:27 ---------- Poprzedni post napisany at 19:17 ---------- dobra chyba wszystko jasne i sam doszedłem do tego, spojrzałem na przetwornicę i jest na naklejce napisane że Valeo i pasuje do D1R/S 35W i D2R/S 35W a więc spokjonie mogę kupić lampe xenon ori z wyjściem D2R/S
Rekomendowane odpowiedzi