m123ek Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Witam, od wczoraj zaczeło mi coś walić w prawym tylnym kole, odkręciłem dzisiaj koło i zobaczyłem takie coś jak na zdjęciach. Grzybek wyszedł z dziurki i nie chce się trzymać spowrotem jak go wciskam, domyślam się że którąś część musze wymienić, tylko teraz pytanie tą dolną czy tą co idzie z boku. Więc proszę o pomoc co trzeba tu wymienić i czy przeciętny użytkownik wymieni to sam czy do mechanika trzeba jechać. Zdjęcia: Zapodaj.Net - Darmowy hosting zdjęć i obrazków bez rejestracji! - a67047c00674c.jpg Zapodaj.Net - Darmowy hosting zdjęć i obrazków bez rejestracji! - e40f7ab60a226.jpg Pozdrawiam i Dziękuje
kkam Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Ta część to jedna całość- łącznik stabilizatora. Cena za sztukę około 80zl ---------- Post dopisany at 17:48 ---------- Poprzedni post napisany at 17:47 ---------- wymienisz sam w 20 min
GreGoriO Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Opublikowano 11 Kwietnia 2014 rozleciał się łącznik stabilizatora ta kulka powinna siedzieć w środku, w łączniku. stabilizator(5) jest przykręcony śrubą(10) do łącznika(9) ...8E0 505 465 AF VAG Catalog
Rekomendowane odpowiedzi