Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 AVF] by Wwwieprzu SHADOW LINE, Full S-Line 19" Cornische , Air Ride, Xenon, RNS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dlaczego na zimę wyjąłeś air ?

Opublikowano

swietna fura ci sie trafiła i fajnie ja zrobiłeś :) bezawaryjności

Opublikowano

Na Bogato :D Ale również został bym przy pierwszych felgach (S-line)

Opublikowano
  • Autor

Air ściągnięty z tego względu że musze poprawić kilka rzeczy a chcem to zrobić na spokojnie jak wszystko jest na stole, auto używam na co dzień wiec nie mogę sobie pozwolić żeby nie jeździło bo była już 3 w nocy a czegoś nie skończyłem, temat kół to zupełnie inna sparawa chętnie zmienię na coś innego musi być 19 i coś szerszego aktualnie jest 8j będzie budżet to zmienię kołą na inne polecacie jakiś konkretny wzór?

Opublikowano

S-line'y 18" 8J? :wink: I jaka opona tam siedzi? 225/40? :wink:

Opublikowano

Jak tam działasz coś? :wink:

Niewiele się dzieje chociaż plany są na razie dopieszczam fabrykę i robię podstawy chociaż plany na mody są :) Aktualnie jest winter setup - pneumatyka wyciągnięta oraz wjechała zimowa 18" , air wraca na wiosnę ale jeśli się uda to już jako nowa inna zabudowa, jakby był ktoś chętny to może sprzedam cały zestaw air ride do b6. Kilka fotek z sezonu oraz kilka aktualnych zrobiłem też oil catch tank ale jeszcze nie zdążyłem zamontować :

image.jpg

image.jpg

10302645_736352219782473_235127453677570

IMG_20140819_134144.jpg

10465341_257339681133958_719840098722063

IMG_1928_copy.jpg

Powolutku, jak to mowia :D Czemu zabudowe zmieniasz, cos lepszego wleci? :wink: W koło moglbys zainwestowac, do mnie na lato wjechaly speedlin'y w 19x9, az nie moge doczekac kiedy zima weg :)

Opublikowano

Mając auto na powietrzu ładował bym jakieś tłuste koło, minumum 9/10J i zrobił spasy ;) wkońcu po coś to powietrze jest. Ogólnie B6 na + czekam na rozwój.

Opublikowano
  • Autor

Nie no plan na koła jest cały czas tylko szukam coś ciekawego na 100% 19" i minimum 9j , i tak jak kolega wyrzej wspominał będą spasy :)Niestety to nie jedyny rozpoczęty projekt bo kupę czasu i jeszcze więcej pieniędzy pochłania odrestaurowanie ze 100% zgodnością do oryginału najstarszego w Polsce Fiata 126p 1973, przebieg prac można śledzić tutaj: https://www.facebook.com/PolskiFiat126p1973

Żeby nie było zacząłem przerabiać lampy w oryginale były to lampy USA teraz będzie bixenon b8 + drl led w drogowych (żarówka będzie świecić na wprost wiec odbłyśnik nie będzie odgrywał żadnej roli)

IMG_20150105_214444.jpg

IMG_20150107_224030.jpg

image.jpg

Pokombinowałem trochę i jest kilka wersji malowania która wam się najbardziej podoba ? całe czarne lub z jedną lub dwoma chromowanymi ramkami co sądzicie które najlepiej by zostawić? a to była moja inspiracja jeśli chodzi o żółty odbłyśnik tylko nie wiem jak by to wyglądało przy moim kolorze auta nie chce się komuś pobawić w virtual tuning?

10917927_788845054533189_894100865237503

czekam na wasze opinie

Opublikowano

Żółty na pewno nie.

Opublikowano

Dla mnie 3,4 :* ale bardziej 3 :hi:

Opublikowano

3 zajebisie wyglada

Opublikowano

Pakuj 3.

• 9 miesięcy temu...
Opublikowano
  • Autor

zdjęcie:

http://fs5.directupload.net/images/151025/jxopqxda.jpg

Dawno mnie tutaj nie było a kilka rzeczy się pozmieniało udało się skończyć lampy no wiec tak dużym skrócie z oryinalnych bixów b6 powstało takie oto coś :

-Soczewka zmieniona na a4 b8

-Dołożone customowe drl led z soczewką

-oem obrysy z wersji USA

-środki lampy wymalowane plastidipem na czarny mat

-przekaźniki do świateł zamontowane w środku

w końcu przełącznik świateł AUTO nabrał sensu , drl i obrysy zapalają się po przekręceniu kluczyka kiedy czujnik zmierzchu "stwierdzi" ze jest ciemno drl gasną i automatycznie zapalają się światła mijania. Jak wam sie podoba bo ja jestem mega zadowolony z efektu. Długo to trwało ale spełnia moje oczekiwania. Więcej modów powinno wpaść już niedługo.

Edytowane przez wwwieprzu