Opublikowano 30 Kwietnia 201511 l Pewnie na zywo lepiej ale nawet fajnie to wyszlo.smiac mi sie chce z forumowiczow z opini co do lamp ładuj bixy haha nie kazdy spi na portfelu od starego.zamiast cie pochwalic ze reanimujesz auto po so i nie kupiles lamp solarow to sie czepiaja grzbiety to standart na tym forum ... ja juz sie przyzwyczaiłem .... kolego auto fanie zrobione ... i naprawde kombinacja kolorów fajnie współgra
Opublikowano 1 Maja 201511 l Tak kup chińskie zarniki i popal przetwornice!... bixy się robi żeby "paliło trawę" a nie żeby tylko swiecilo.Gdybys sie orientowal w temacie to bys wiedzial ze chinskie zarniki normalnie daja rade na przetwornicach koito i swieca tak samo jasno jak philipsy czy osramy
Opublikowano 1 Maja 201511 l Tak kup chińskie zarniki i popal przetwornice!... bixy się robi żeby "paliło trawę" a nie żeby tylko swiecilo.Gdybys sie orientowal w temacie to bys wiedzial ze chinskie zarniki normalnie daja rade na przetwornicach koito i swieca tak samo jasno jak philipsy czy osramyWiem o tym ze koito wytrzymują chińczyki ale mowa była o ori czyli valeo a valeo są dość delikatne. A jak z żywotnością chińskich zarnikow?
Opublikowano 1 Maja 201511 l Tak kup chińskie zarniki i popal przetwornice!... bixy się robi żeby "paliło trawę" a nie żeby tylko swiecilo.Gdybys sie orientowal w temacie to bys wiedzial ze chinskie zarniki normalnie daja rade na przetwornicach koito i swieca tak samo jasno jak philipsy czy osramyWiem o tym ze koito wytrzymują chińczyki ale mowa była o ori czyli valeo a valeo są dość delikatne. A jak z żywotnością chińskich zarnikow? Edytowane 1 Maja 201511 l przez jacca90
Opublikowano 1 Maja 201511 l Autor O jaka dyskusja felgi miały wyjść grafitowe , taki zestaw użyłem http://allegro.pl/motip-zestaw-do-felg-6-kolorow-bydgoszcz-i5117029527.html- wyszły srebrne może w przyszłym roku coś sie zmieni. Spray trzymałem w ręku po raz pierwszy - efekt nie jest idealny ale jak dla mnie zadowalający. Niestety dla mnie 300 zł to dużo więc robię to na co mnie stać i robię to dla siebie - miło mi że komuś się to podoba , choć słowa krytyki też przyjmuję - bo tylko ludzie nie myślący nie mają zdania.
Opublikowano 1 Maja 201511 l Tak kup chińskie zarniki i popal przetwornice!... bixy się robi żeby "paliło trawę" a nie żeby tylko swiecilo.Gdybys sie orientowal w temacie to bys wiedzial ze chinskie zarniki normalnie daja rade na przetwornicach koito i swieca tak samo jasno jak philipsy czy osramyWiem o tym ze koito wytrzymują chińczyki ale mowa była o ori czyli valeo a valeo są dość delikatne. A jak z żywotnością chińskich zarnikow?Wiesz, koito to tez ori a co do zywotnosci to ciezko mi powiedziec bo mam drl i tylko w nocy zarniki sie zuzywaja wiec to jeszcze wydluza ich zywotnosc, ale nawet gdyby starczyly na rok to chyba i tak sie oplaca
Opublikowano 13 Maja 201511 l aaa so czy masz jakiś problem? bo widzę, że tak... to napisz to w twarz a nie sadzisz smutami bo ktoś coś ci powiedział ..... jakbyś chciał wiedzieć, soft był robiony za czasów Olafa więc twoje wieśniackie dygresje wsadź sobie w buty będziesz wyższy co do auta felgi ni jak pasują jak i te lampy dzienne... ale najważniejsze, że tobie się podobają teraz doczytałem, że ledów brak super !
Opublikowano 14 Maja 201511 l Autor Dlaczego uważasz że felgi ni jak pasują do auta? Sam na nich jeździłeś - chyba że chodzi ci o kolor. Na chwilę obecną auto jest prawie takie jak ma być, kilka zmian jeszcze będzie jak tylko czas pozwoli.
Opublikowano 14 Maja 201511 l Dlaczego uważasz że felgi ni jak pasują do auta? Sam na nich jeździłeś - chyba że chodzi ci o kolor. Na chwilę obecną auto jest prawie takie jak ma być, kilka zmian jeszcze będzie jak tylko czas pozwoli. chodzi mi o kolor... grafit z czerwonym byłby ok ale ten srebrny ni jak pasuje...
Opublikowano 15 Maja 201511 l Autor Według MOTIPa to właśnie jest grafit , taki zestaw kupiłem i użyłem http://allegro.pl/motip-zestaw-do-felg-6-kolorow-bydgoszcz-i5117029527.html Napewno na przyszły sezon będzie ciemniejszy kolor ale nie wiem czy na tych felgach
Opublikowano 15 Maja 201511 l Malowalem zaciski zestawem motipa mial byc niebieski a na zywo wpada lekko w fiolet
Opublikowano 18 Maja 201511 l Autor Kolejna mała modyfikacja, dzięki koledze fafnasty wpadły nowe dokładki - przód już na aucie tył wstępnie przymierzony
Opublikowano 18 Maja 201511 l Teraz tylko progów brak :]Powiedz jak Ci sięjeździ na tych oponkach? Bo mam zdaje się takie same i nie narzekam, chociaż po 3 sezonach zaczynają być mniej przewidywalne na drodze...
Opublikowano 18 Maja 201511 l Autor Progów brak więc i tył narazie leży i czeka ( nie bardzo chcę kupować laminat - raczej wpadnie jakaś rzeźba ) . Co do opono to pytasz o rozmiar czy markę? Jak narazie nie mogę narzekać , są dość ciche i dobrze trzymają na suchym i mokrym. Następne wezmę 215/35 - kumpel ma założone u siebie w A4 sedan i super wygląda delikatny naciąg
Opublikowano 18 Maja 201511 l No markę, z tego co widzę po kształcie bieżnika, to Zetexy są :] Ja też kolejne będę brał 215... 225 za szeroki się okazały, a rant ochroniony i tak nie jest... ja mam 8,5" szerokości felgi
Opublikowano 19 Maja 201511 l Autor Sam jestem zdziwiony że spasowały P&P - przypuszczam że z laminatem było by dużo gorzej. Co do Zeetexów to naprawdę polecam - udało mi się kupić 4 szt. nówki ze stycznia 2015 za 700 zł - jak za darmo - zero problemu z wyważeniem i jest dużo ciszej niż na wcześniejszych Uniroyalach
Opublikowano 19 Maja 201511 l Kolego zapodaj link do tej dokladki. Edytowane 19 Maja 201511 l przez arnold27
Opublikowano 20 Maja 201511 l Autor Arnold27 nie mogę podać ci linka, kupiłem dokładki od kolegi fafnasty (przez OLX) .