Aron21 Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Mieszka ktoś za granicą ( ma firmę / lub poprostu pracuję ) Niemcy/Holandia/Anglia i ma możliwości załatwienia pracy. Z zawodu jestem lakiernikiem samochodowym z 5 letnim stażem i ogólnie szukam pracy w tym zawodzie lecz ofert jak na lekarstwo . W marcu byłem w niemczech około miesiąca i pracowałem przy Ogrodach . Ogólnie podjął bym się chyba każdej roboty z racji iż sytuacja finansowa wygląda już cienko . Język - Angielski - Dobry Niemiecki - Słaby Jest ktoś w stanie pomóc ?? Lub nakierować na jakieś odpowiednie firmy ??
Skyliner89 Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Opublikowano 18 Kwietnia 2014 W Anglii jest dużo roboty. Praca w fabryce jedzenia, ale jest zapierdziel i na początek dają tylko 6.31 funtów na godz. Jest: - Natures Menu - Cranswick - Food Querk - Care Foods Zobacz tu -> Find a UK job with Jark - Recruitment Experts in Commercial, Construction, Driving, Healthcare and Industrial Staff - JARK Jak znasz angielski to jest duży +.
Rekomendowane odpowiedzi