Pio_p Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Witam mam audi a4 z 95r chce zmienic na zegary nowsze zegary gdzie jest fis ale mam wywalone ta ten fis niechce nic przerabiac zalezy mi na bialym podswietlaniu zegarow czy bez przerubki po samym przelozeniu nowych zegarow wszystko bedzie ok ??
przemciotorun Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Opublikowano 28 Sierpnia 2008 mozesz miec nie jeden problem poczytaj http://www.a4-klub.pl/smf/empty-t10354.0.html;highlight=wymiana+zegarow
Pio_p Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Autor Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Ja mam silnik benzynowy i napewno kupie nowsze zegary tesh od benzyny tyle ze beda juz mialy bialer podswietlanie !!
marko225 Opublikowano 8 Listopada 2012 Opublikowano 8 Listopada 2012 ja mam podobne pytanie,mam w audi a4 b6 avant czerwony komputer pomiedzy zegarami który pokazuje tylko ile kilometrów moge przejechac na paliwie jakie jest w zbiorniku,wiec czy moge kupic całe zegary z kolorowym pełnym fisem który bedzie mi pokazywałem wszysciutko????
Gość cwiara Opublikowano 8 Listopada 2012 Opublikowano 8 Listopada 2012 Nawet ten moze ci wszystko pokazywac. Trzeba zmienic manetke wycieraczek na ta obslugujaca fis i przekodowac. Jak bedziesz chcial zmienic na kolorowy licznik to musisz go przyuczyc do auta bo inaczej nie odpali. I oczywiscie tez zmienic manetke wycieraczek. Sent from my iPhone using Tapatalk
marko225 Opublikowano 8 Listopada 2012 Opublikowano 8 Listopada 2012 Dzieki kolego.Planuje ogólnie kupic te zegary,chyba nie ejst drogo???LICZNIK ZEGAR AUDI A4 B6 B7 DIESEL KOLOROWY FIS (2746282628) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Gość cwiara Opublikowano 8 Listopada 2012 Opublikowano 8 Listopada 2012 Cena normalna. Zapytaj sprzedajacego o numer czesci bo jesli to bedzie rb8 to do b6 nie podejdzie. Jesli jestes z wroclawia lub okolic moge licznik przyuczyc do auta. Po wskazówkach widze że zegary chyba RB8. Sent from my iPhone using Tapatalk
marko225 Opublikowano 9 Listopada 2012 Opublikowano 9 Listopada 2012 niestety jestem z Gdańska,ale napisałem wiadomość do sprzedającego,a jesli chodzi o sama manetke i przekodowanie to jakie to koszta?
Gość cwiara Opublikowano 9 Listopada 2012 Opublikowano 9 Listopada 2012 Manetke to mozesz kupic od kogos z forum. Sa koledzy co sprzedaja takie rzeczy. Poszukaj w dziale ogloszen. Jesli chodzi o kodowanie to popytaj kolegow z forum z twoich okolic lub poczytaj temat o odblokowywaniu pelnego fisa. Jest dokladny opis na forum. Sent from my iPhone using Tapatalk
Rekomendowane odpowiedzi